Salariul la care Nicolae Stanciu trebuie să renunțe pentru a ajunge la CFR Cluj. Internaționalul român e plătit regește în China

Mihnea Tălău 07.11.2022, 20:55
Salariul la care Nicolae Stanciu trebuie să renunțe pentru a ajunge la CFR Cluj. Internaționalul român e plătit regește în China

CFR Cluj încearcă să se întărească în perspectiva meciului cu echipa romană Lazio, din 16-imile de finală ale Conference League. Patronul alb-vișiniilor, Neluțu Varga, spune că transferul lui Nicolae Stanciu, este o prioritate pentru echipa sa.

CFR Clu își arată, din nou, interesul pentru internaționalul român

Înaintea ”dublei” cu Lazio, CFR  își dorește transferul mijlocașului Nicolae Stanciu, ajuns la începutul anului la Wuhan Three Towns, în China, scrie Fanatik. Și antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, îl dorește în echipă pe intranationalul român.

Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Varga.

Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, i-a decis soarta lui Dan Petrescu. „E mai bine pentru echipă”
Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj și antrenorul echipei, Dan Petrescu

Și la începutul anului Neluțu Varga l-a dorit la Cluj, numai că Stanciu, internaționalul român în vârstă de 29, a ales să plece în China.

La mijlocul lunii februarie, Nicolae Stanciu, a fost achiziționat de Wuhan Three Towns, chinezii plătind 4.000.000 de euro pentru aducerea lui de Slavia Praga. Cu toate că mijlocașul mai are contract în China până la finalul anului 2024, el și-ar dori să se reîntoarcă în fotbalul european. Pentru această perioadă, Stanciu va fi remunerat cu 3 milioane de euro, la care se vor mai adăuga și alte bonusuri substanțiale.

Stanciu are un sezon foarte bun în China, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai formației Wuhan, care ocupă locul 2 în clasamentul din țara asiatică. Stanciu a jucat în 18 partide, reușind 8 goluri și 8 pase decisive.

Neluțu Varga are concurență serioasă pentru semnătura lui Stanciu

Dorința lui Neluțu Varga vine la doar o săptămână după ce agentul lui Nicolae Stanciu a lăsat de înțeles că internaționalul român vrea să se întoarcă în Europa, deși prima alegere ar fi o revenire la Slavia Praga.

Reprezentantul firmei SPOCS Global Sports, Pavel Zika, care îl impresariază pe Stanciu, a dezvăluit că mijlocașul român dorește să revină în lotul campioanei Cehiei.

”Stanciu vrea înapoi la Slavia și le-a transmis asta deja”, a declarat agentul jucătorului, Pavel Zika.

Este însă destul de greu ca CFR Cluj să își permită să achite pretențiile financiare ale fotbalistului.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...