S-a aflat de ce apare Monica Gabor mereu alături de fiul lui Mr Pink. Cei doi nu s-au împăcat, de fapt (exclusiv)

Ioana Bucur 11.09.2021, 16:32
S-a aflat de ce apare Monica Gabor mereu alături de fiul lui Mr Pink. Cei doi nu s-au împăcat, de fapt (exclusiv)

După fuga în Dubai și escapada în Grecia, Monica Gabor s-a întors în America, iar ipostazele în care a tot fost surprinsă i-au făcut pe mulți să creadă că fosta doamnă Columbeanu s-ar fi împăcat cu afaceristul. Acum s-a aflat de ce apare Monica Gabor mereu alături de fiul lui Mr Pink.

De ce este Monica Gabor mereu lângă fiul lui Mr Pink

După ce a pus punct relației cu omul de afaceri de peste ocean, Monica Gabor a plecat departe de SUA, tocmai în Dubai, unde a stat o perioadă cu sora ei, Ramona. Cele două au plecat și într-o vacanță scurtă în Grecia. În cele din urmă, fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a întors în America, unde își continuă viața, ca femeie singură, dar încă strâns legată de Mr Pink.

Vedeta ar fi și acum angajată la firma fostului iubit și trebuie să aibă grijă de fiul lui Mr Pink. Anthony are o relație specială cu Monica dar și cu fiica ei, Irina. De fapt, cele două s-ar fi mutat într-un apartament din Beverly Hills achiziționat printr-una din companiile asiaticului la care ea era acționară, de unde românca nu-și mutase niciun bagaj înainte de a pleca în vacanță.

Ca să își rotunjească veniturile, Monica Gabor predă engleza la o școală frecventată de cetățeni imigranți, au dezvăluit surse apropiate brunetei. Mai mult, românca are planuri mari pentru viitorul apropiat, intenționând să își deschidă propria afacere, după mai multe încercări eșuate.

Ce a facut Monica Gabor pentru sora ei Alina dupa despartirea de Mr.Pink
Mr. Pink si Monica Gabor

Monica Gabor a încercat să dea lovitura în Statele Unite ale Americii în domeniul vestimentar, cu produsele din gama „Lhamo”, dar fără prea mare succes. Ea a mai încercat să dezvolte și o platformă online de tip Facebook, numită „igolive”, doar că afacerea abia reușea să acopere cheltuielile. Monica a mai fost implicată și în promovarea băuturii energizante a lui Mr. Pink, aflându-se la baza organizării evenimentelor cu staff, la are au participat vedete de talie internațională.

Afecerile lui Mr Pink, afectate de pandemie

Fostul iubit, milionarul chinez Mr Pink, de care s-a despărțit la începutul verii, o apreciază în continuare, iar Moni a rămas unul dintre oamenii săi de încredere.

„Nu este exclusă chiar o împăcare. Monica petrece timp mult cu Antonhy. E foarte atașată de el, la fel și Irina. Mr. Pink a fost afectat de pandemie, a fost nevoit să-și petreacă mult timp în China, dar atunci când se află în America, băiatul său stă mai mult pe la Monica”, ne-a spus o persoană apropiată vedetei noastre autohtone, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Monica Gabor a fost extrem de bucuroasă să constate că acesta nu a uitat-o și îi zice în continuare ”mamă”, deși ea de multe ori i-a atras atenția că există doar o singură persoană căreia să-i spună așa, mai precis cea care i-a dat viață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...