Ce se întâmplă între Irinel Columbeanu și Monica Gabor după ce femeia s-a despărțit de Mr. Pink. Relația dintre cei doi s-a schimbat mult

Iancu Andreea 26.08.2021, 11:39
Ce se întâmplă între Irinel Columbeanu și Monica Gabor după ce femeia s-a despărțit de Mr. Pink. Relația dintre cei doi s-a schimbat mult

Monica Gabor s-a despărțit de iubitul său, Mr. Pink, după o relație ce părea a fi extrem de sudată pe parcursul celor 10 ani petrecuți împreună. Deși formau un cuplu echilibrat, românca și iubitul chinez au decis să își spună adio. După ce Monica a redevenit o femeie singură și având în vedere că ea și fostul soț au împreună o fiică, pe Irina, mulți curioși se întreabă ce se întâmplă în prezent între Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Oare există vreo speranță către o împăcare?! Cel care a oferit primele declarații după despărțirea Monicăi de Mr. Pink a fost Irinel, care a dezvăluit cum ar putea arăta viitorul său și al fostei soții.

Ce relație este între Irinel Columbeanu și Monica Gabor, după ce aceasta s-a despărțit de iubitul chinez

În urmă cu aproape o lună de zile, au apărut primele informații cu privire la faptul că Monica Gabor și Mr. Pink, iubitul său, nu mai formează un cuplu. Cei doi au fost surprinși separat, în timp ce el își vizita fosta soție împreună cu fiul lor, iar Monica petrecând o vacanță în Dubai, la sora sa, Ramona. Vestea că vedeta și afaceristul chinez nu mai sunt împreună a uimit pe toată lumea, mai cu seamă că relația lor era una sudată, de mai bine de 10 ani. Cei doi locuiau în Statele Unite ale Americii, într-o vilă luxoasă, alături de fiica Monicăi, Irina Columbeanu, și de fiul lui Mr. Pink dintr-o căsnicie trecută. Pentru că în prezent Monica Gabor este o femeie liberă, mulți s-au gândit că între ea și Irinel Columbeanu s-ar putea reînfiripa ceva.

Mai cu seamă că relația dintre ea și fostul soț este una mult mai bună decât în timpul mariajului. Dacă la început Monica evita dialogul cu tatăl fiicei sale, probabil și din dorința de a evita gelozia iubitului chinez, acum că este din nou singură, lucrurile ar putea să fie reluate între ei. Irinel a recunoscut că fosta sa parteneră de viață este bine, cei doi având o relație extrem de civilizată și relaxată acum,

Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred că este posibil. Sincer să fiu și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat, mărturisea Irinel Columbeanu, la Antena Stars.

Ce relație există între Irinel Columbeanu și Monica Gabor după ce aceasta s-a despărțit de Mr. Pink
Monica Gabor și fostul său iubit chinez

Care a fost motivul divorțului dintre cei doi foști soți. Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri

Chiar dacă pare că vorbește cu o urmă de regret despre trecutul său cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a recunoscut ce anume i-a despărțit pe cei doi. Dincolo de o diferență de vârstă considerabilă, se pare că alte aspecte punctuale au stat la baza divorțului. Pe lângă scenele de adulter la care Monica a fost martoră, după ce Irinel a fost surprinsă cu două domnișoare, Irinel recunoaște că visul fostei sale soții era să ajungă în America.

Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!, a mai declarat fostul afacerist.