De ce s-a reîntors Monica Gabor în America, de fapt. Irinel Columbeanu a dezvăluit adevărul

Badea Violeta, Mihai Roșoiu 24.08.2021, 13:52
De ce s-a reîntors Monica Gabor în America, de fapt. Irinel Columbeanu a dezvăluit adevărul

Monica Gabor s-a întors în America, după zvonurile despre o eventuală despărţire de Mr. Pink. Vedeta nu a confirmat această separare și toată lumea se întreabă care este motivul pentru care a plecat din nou în țara tututor posibilităților. Irinel Columbeanu a dezvăluit adevărul. Iată ce a declarat fostul milionar despre mama copilului său!

Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor nu mai formează demult un cuplu, dar cei doi vor fi mereu legați unul de altul datorită copilului pe care îl au împreună. Fostul soț al șatenei a vorbit despre posibila despărțire dintre mama fetiței lui și Mr. Pink, dar nu a dat niciodată senzația că ar știi foarte multe detalii.

Cu toate astea, afaceristul își cunoaște foarte bine fosta parteneră de viață și știe că indiferent de situația prin care va trece Monica Gabor nu se va muta din America.

„Este inteligent temperamentală. Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța.”, a declarat fostul milionar de la Izvorani pentru ciao.ro.

Irinel Columbeanu nu si-a mai vazut fiica din 2018
Irinel Columbeanu nu si-a mai vazut fiica din 2018

Irinel Columbeanu își vede fiica doar pe internet

Irina, fiica lui Irinel și a Monicăi, este înscrisă la o școală din America. Fetiția se pregătește de reluarea cursurilor și s-a întors recent, cu mama sa peste Ocean, deși au apărut zvonuri că Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink. Cu toate că a fost o perioadă bună în vacanță, Irinuca nu a apucat să-și vadă tatăl.

Recent, Irinel a oferit un interviu celor de la publicația Ciao în care a fost întrebat de când nu și-a mai văzut copilul și a spus că din anul 2018, dar mărturisește că ține legătura cu aceasta prin intermediul internetului și se văd prin videocameră, lucru care îi mai alină dorul.

„Fizic, din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie.”, a spus afaceristul.

În tot acest timp, fostul milioanar lucrează intens la o carte autobiografică. Afaceristul este decis să-și deschidă sufletul și să povestească momentele bune și mai puțin bune din viața sa. În urma unui eșec imens, Irinel Columbeanu nu și-a pierdut speranța și este hotărât să își deschidă un nou business.