S-a aflat adevărata cauză a morții lui Bogdan Stanoevici. Reușise să câștige lupta cu Covid-19 (Exclusiv)

Ioana Bucur 12.01.2021, 15:41

„Lucrurile nu vor rămâne așa!” S-a aflat adevărata cauză a morții lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă, o prietenă apropiată a actorului, a dezvăluit detalii sfâșietoare despre ultimele zile din viața acestuia. Informații în exclusivitate, obținute de redacția PlayTech-Impact.

Adevărata cauză a morții lui Bogdan Stanoevici. Actorul reușise să scape de Covid-19

Detalii sfâșietoare despre ultimele zile de viață ale actorului. Adevărata cauză a morții lui Bogdan Stanoevici nu a fost Covid-19! După ce reușise să se vindece de temutul virus, starea sa de săntate s-a degradat brusc. De vină ar fi fost o bacterie intraspitalicească extrem de periculoasă, Clostridium difficilae, cu care a fost diagnosticat în spital.

Bogdan Stanoevici a murit, la vârsta de 62 de ani, la aproape o lună de când a fost intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Inițial, s-a scris că actorul ar fi pierdut lupta cu Covid-19, însă adevărata cauză a morții este cu totul alta. Bogdan Stanoevici se vindecase de infecția Covid-19, ultimul test având rezultat negativ. Însă, la câteva zile, artistul s-a simțit rău și a ajuns din nou la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sfântul Pantelimon. A fost intubat iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit de la o zi la alta. A intrat în comă, dar astăzi a încetat din viață.

Diana Șoșoacă, prietenă bună a actorului, dezvăluiri sfâșietoare

Fiul lui Bogdan Stanoevici a venit în România în urmă cu câteva săptămâni, pentru a-i fi alături tatălui său, în momentele în care se zbătea între viață și moarte.

Potrivit unor surse din anturajul actorului, avocata Diana Șoșoacă, care este în același timp și președintele Comisiei de Abuzuri din Parlament și care era prietenă bună cu Bogdan Stanoevici, intenționează să se adreseze justiției, pentru ca vinovații de moartea actorului să plătească:

„Lucrurile nu vor rămâne așa. Bogdan a fost băgat în comă de tratamentele administrate. El se vindecase de Covid-19, iar decesul a fost cauzat de o bacterie intraspitalicească. Prea mulți oameni mor din această cauză. Doamna Șoșoacă va apela la instanță, pentru a se face dreptate”, ne-au mărturisit sursele Impact.ro, în exclusivitate.

Mesajul postat de Diana Șoșoacă, după moarte lui Bogdan Stanoevici
Mesajul postat de Diana Șoșoacă, după moarte lui Bogdan Stanoevici

Diana Șoșoacă, senator AUR, a postat pe pagina sa de Facebook mai mult fotografii cu regretatul actor, dar și un mesaj tranșant, în care vorbește despre adevărata cauză a morții lui Bogdan Stanoevici, precum și ultima dorință a acestuia:

„Pentru toți „DEȘTEPȚII ” din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de covid-19! Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, este mesajul postat de Diana Șoșoacă în momentul în care a aflat de moartea lui Bogdan Stanoevici.

Ce spunea Bogdan Stanoevici despre masca de protecție, cu puțin timp înainte de a se infecta

La începutul lunii noiembrie 2020, cu doar câteva săptămâni înaite de a ajunge în stare gravă la spital, Bogdan Stanoevici dezvăluia că nu poartă mască de protecție pentru că este „sănătos”. Tot atunci, actorul declara că își făcuse teste Covid în mod regulat, toate fiind negative.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...