Ce le unește pe Marina Almășan și Diana Șoșoacă. Adevărul a fost scos la iveală (Exclusiv)

Stan Filon 30.12.2020, 10:03
Ce le unește pe Marina Almășan și Diana Șoșoacă. Adevărul a fost scos la iveală (Exclusiv)

Acum a ieșit la iveală legătura dintre prezentatoarea de televiziune Marina Almășan și noul parlamentar AUR Diana Șoșoacă! Prima este o vedetă de ani buni a Televiziunii Române, pe când a doua este noua senzație a politicii din România, care s-a făcut însă remarcată doar prin scandaluri și un discurs ieșit din comun, dar care, se pare, că a avut priză la public.

S-a aflat ce le unește pe Marina Almășan și Diana Șoșoacă

Marina Almășan a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fiului său, cântărețul Victor Socaciu. Cei doi s-au războit ani de zile prin tribunale, deoarece cântărețul nu dorea să-i plătească nici măcar pensia alimentară fiului său, Victor.

Ei bine, cea care a ajutat-o pe Marina Almășan să obțină pensia alimentară a fost chiar Diana Șoșoacă, avocat de profesie. Cu ajutorul acesteia, vedeta de televiziune a obținut în instanță pensia alimentară a fiului său, plus toate plățile din urmă, care a fost o sumă deloc de neglijat.

Ce le uneste pe Marina Almasan si Diana Sosoaca
Ce le uneste pe Marina Almasan si Diana Sosoaca

Au mers împreună la război, în instanță

Astfel, Marina Almășan a obținut în instanță o pensie alimentară în valoare de 700 de euro, plus diferența din urmă calculată la 25.100 lei, precum și cheltuielile de judecată. Victor a crescut, însă și-a primit în fiecare lună pensia alimentară de la tatăl său, plus pe perioada cât a fost student. Tânărul are acum 23 de ani, a terminat o facultate de IT și își caută un job în București. În plus, are și o iubită.

Despre tatăl său, care s-a recăsătorit cu fosta sa impresară, Brânduşa Simion și s-a stabilit în Canada, unde au locuit mulți ani. În prezent, artistul s-ar fi relocat în România. Contactată pentru a detalia legăturile cu Diana Șoșoacă, Marina Almășan a preferat să nu spună mai multe decât se știe acum, însă se pare că pe cele două le leagă o prietenie mai veche.

Foarte speriată de coronavirus

Momentan, Marina Almășan încearcă pe cât posibil să se șină departe de infecția de coronavirus, mai ales că părinții săi, pe care-i vizitează destul de des, sunt în vârstă și intră în categoria de risc. Vedeta tv a ieșit foarte rar din casă și lucrează de la domiciliu, mai ales că filmările pentru emisiunea sa de la TVR au fost realizate vara trecută.

Marina Almășan este foarte speriată, mai ales că unul dintre colegii săi, Octavian Andronic, a pierdut lupta cu noul coronavirus, iar un bun amic de-al său, Bogdan Stanoevici, se află în stare gravă în spital după ce a contactat o bacterie în perioadă în care a fost internat, după ce a fost depistat pozitiv cu Covid.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI