EXCLUSIV Ce avere i-a lăsat Bogdan Stanoevici fiului secret din Franța! Asta e tot ce a strâns într-o viață! De ce se temea: ”Vreau să dorm liniștit, nu să văd pe geam cum intră mascații în bloc!”

Violeta Andrei 12.01.2021, 15:04
EXCLUSIV Ce avere i-a lăsat Bogdan Stanoevici fiului secret din Franța! Asta e tot ce a strâns într-o viață! De ce se temea: ”Vreau să dorm liniștit, nu să văd pe geam cum intră mascații în bloc!”

Ce avere i-a lăsat Bogdan Stanoevici fiului secret. A murit sărac și fără a-și putea împlini marele vis, acela de a fi jucat la Hollywood. Bogdan Stanoevici a trăit în Franța, timp de 22 de ani, și a revenit în țara natală după decesul mamei, cea care l-a crescut singură, de la vârsta de doar un an și jumătate.

Ce avere i-a lăsat Bogdan Stanoevici fiului secret din Franța

Deși a fost ministru în Guvernul Ponta și director general interimar al Circului Globus din București, în perioada 2017-2020, actorul nu a reușit să-și cumpere o casă. A locuit cu chirie: ”Prieteni îmi spuneau: Măi, Bogdane, tu ești cel mai fraier dintre miniștri. Tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel! Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină și o motocicletă. Răspunsul meu era: da, dar eu când mă uit pe geam nu o fac să văd dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit”, spunea Marian Bogdan Dragoș Aureliu Stanoevici, pe numele său real.

Actorul locuia cu chirie și avea pe numele său doar o mașină din 2001 și o motocicletă veche
 
Potrivit ultimei sale declarații de avere, depusă odată cu numirea sa ca manager al Circului de Stat Globus, actorul avea pe numele său doar un autoturism Chevrolet, din anul 2001 și o motocicletă Honda, din anul 2002. Totuși, el reușise să-și deschidă și niște conturi în bancă, suma acumulată fiind de aproximativ 150.000 de lei. Ca manager, în ultimul an, a câștigat 85.795 de lei, iar ca actor liber profesionist 23.700 de la Teatrul Elisabeta plus 95.200 de lei de la Red&White production.
Ce avere i-a lasat Bogdan Stanoevici fiului secret
Bogdan Stanoevici

S-a căsătorit fără a iubi, doar pentru a obține actele legale ca să locuiască în Franța : ”Nu era dragoste între noi. Și după divorț am păstrat o relație frumoasă”, spunea Bogdan, despre fosta soție

Actorul s-a stins din viață fără a-și vedea împlinit marele său vis, acela de a juca la Hollywood. Bogdan Stanoevici a trăit mai bine de 22 de ani în Franța, așteptând poate, în sinea sa, un rol în casa filmului mondial. Artistul a plecat din țară cu câteva luni înainte de Revoluție și s-a căsătorit fără a iubi, doar pentru a reuși să obțină actele legale să locuiască în Franța. Între timp, însă, căsnicia lor s-a consolidat, iar în urma căsătoriei a venit pe lume unicul său fiu, care s-a născut și trăiește în Franța, dar care a fost botezat în religia ortodoxă a tatălui său: 

“Am plecat din țară în luna mai a lui 1989. M-am căsătorit cu o franțuzoaică și am plecat oficial, așa cum intenționasem. Asta după ce Radu Beligan îmi interzisese să plec din țară, la un spectacol în Germania. De, eu proveneam dintr-o familie divorțată. Visul meu era să joc la Hollwyood. Doar că nu a fost să mi se împlinească. Atunci am decis să plec din România. Am intenționat să mă stabilesc în Anglia, am dat de o englezoaică, dar nu a mers. Apoi am cunoscut-o pe soția mea, care locuia în Franța. Nu era dragoste între noi, devenisem doar amici. Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună șapte ani! Și după divorț am păstrat o relație frumoasă”, ne povestea actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI