Cum a forțat-o soțul pe Diana Șoșoacă să intre în Parlament. ”Trebuie să ai grijă ce-ți dorești”

Stan Filon 04.01.2021, 15:49
Cum a forțat-o soțul pe Diana Șoșoacă să intre în Parlament. ”Trebuie să ai grijă ce-ți dorești”

Diana Șoșoacă, noua senatoare AUR, a acordat un interviu sincer, în care a spus cu subiect și predicat cine a obligat-o să intre în Parlamentul României. În interviul de la România TV, senatoarea nu a exclus nici o candidatură la prezidențiale!

Diana Șoșoacă a recunoscut că a fost obligată să intre în Parlament

Diana Șoșoacă s-a făcut remarcată în câteva luni în toată România. De la protestul împotriva măștii de protecție, Diana Șoșoacă a umplut internetul cu zeci de filmări în care se ia la trântă cu toți politicienii din România și nu numai.

Aceasta a devenit senatoare, după ce partidul din care face parte, Alianța pentru Unirea Românilor, a obținut un scor fantastic la alagerile parlamentare, respectiv 9%. Diana Șoșoacă a recunoscut recent însă că nu a vrut să se ducă în Parlament, însă a fost obligată s-o facă.

Diana Sosoaca a recunoscut ca a fost obligata sa intre in Parlament
Diana Sosoaca a recunoscut ca a fost obligata sa intre in Parlament

”M-am tot luptat și m-am luptat”

”N-am sperat niciodată pentru că nu mi-am dorit. Am fost forțată de soțul meu, de Colceag, de Alexandru Stănila, care m-au obligat si de multi alții. Mai toți sunt bărbați care mă împingeau pe mine. 2020 a fost luptă, oricum de 20 și ceva de ani m-am tot luptat și m-am luptat și în cei doi ani jumăte când am fost în Guvern și nu am avut cu cine să lucrez” , a precizat avocata Diana Șoșoacă.

Chiar dacă Diana Șoșoacă nu avea o idee prea bună despre clasa politică din România și vrea să pară că este un om nou intrat în politica din România, aceasta se pare că are ștate vechi și chiar de pe vremea lui Adrian Năstase!

A mai avut tangențe cu politica, chiar pe vremea lui Adrian Năstase

Diana Șoșoacă a fost consilierul personal al lui Eugen Dijmărescu pe vremea în care acesta a fost ministru în guvernul Adrian Nastase. Mai mult decât atât, asupra șefului său au planat acuzații care spuneau că acesta ar fi fost ofițer DIE.

În interviul acordat România TV, Diana Șoșoacă, entuziastă de fel, nu a exclus nici măcar o candidatură la alegerile prezidențiale! ”Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun și de 1 ianuarie că ți se va întâmpla. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta tot bărbații din jurul meu m-ar obliga. Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva mai sunt patru ani. Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte” , a explicat avocata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI