Rezultatele expertizei oaselor găsite pe câmpul de lângă Caracal. Ce spun medicii legiști

Diana Radu 26.11.2019, 13:01
Rezultatele expertizei oaselor găsite pe câmpul de lângă Caracal. Ce spun medicii legiști
Noi informații în cazul Caracal au ieșit la iveală. Medicii legiști au terminat expertiza oaselor care au fost găsite pe un câmp la doar 30 de kilometri de Caracal. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt anunță că oasele găsite în pădure aparțin unor bărbați, care au murit acum 70-80 de ani.

Medicii legiști au aflat cui aparțin osele găsite pe câmpul de lângă Caracal

Potrivit specialiștilor de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, oasele găsite pe câmpul de lângă Caracal despre care s-a crezut că aparțin Alexandrei Măceșanu sau Luizei Melencu, aparțin, de fapt, unor bărbați cu vârste cuprinse între 40-50 de ani. Informația a fost făcut publică astăzi printr-un comunicat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.
„S-a stabilit, totodată, că oasele examinate nu prezintă leziuni traumatice sau de altă natură, iar decesul celor două persoane a survenit cu peste 70-80 ani anterior descoperirii acestora”, precizează sursa citată.
Medicii legiști au terminat expertiza oaselor găsite pe câmpul de lângă Caracal
Medicii legiști au terminat expertiza oaselor găsite pe câmpul de lângă Caracal

Au trecut patru luni de când cele două fete, Luiza și Alexandra, au fost răpite de Gheorghe Dincă și încă nu se știe ce s-a întâmplat cu adolescentele. În acest sens, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a depus o nouă plângere penală împotriva lui Gheorghe Dincă.

„4 luni de la dispariția Alexandrei și o nouă plângere penală depusă! Dragi români, astăzi se împlinesc 4 luni de când a dispărut Alexandra. Și am sentimentul că societatea românească încet-încet uită de 112, de procurori, polițiști, bătaia de joc la adresa ei și a noastră. Bârfa, superficialul, campania au aruncat în derizoriu și treptat în uitare acest copil minunat. Noi, familia, ne vom duce lupta până la capăt. Este însă trist cum interlopii și infractorii au prins tot mai mult curaj și în fiecare zi apar omoruri, răpiri, violuri, clanuri ce devin pentru majoritatea românilor normalitate și obișnuință.

Am depus o nouă plângere penală pe numele lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă, Daniel Dincă și Remus Rădoi la Parchetul General respectiv plângerea nr. 1269/2019. Am primit astăzi răspuns de la Parchetul General prin adresa nr 12701/2019 prin care mi se comunică că plângerea penală a fost trimisă tot către DIICOT. Voi solicita domnului Procuror General și STADIUL instituțional al tuturor plângerilor depuse față de toate instituțiile și persoanele implicate în cazul Alexandrei”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

 

Urmăriți Impact.ro și pe