Răsturnare de situație în cazul Caracal! Dincă ar putea fi eliberat. Dezvăluiri șocante

Diana Radu 18.11.2019, 12:12
Răsturnare de situație în cazul Caracal! Dincă ar putea fi eliberat. Dezvăluiri șocante

Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare, din cauza faptului că nu există probe în dosarul ”Caracal”, susține avocatul familiei Melencu, Tonel Pop. Amintim faptul că Gheorghe Dincă le-a mărturisit oamenilor legii că le-a omorât pe Luiza și pe Alexandra, cele două fete pe care le-a răpit și abuzat.

Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare: ”Pot să-l achite”

”Pot să îl achite la un moment dat, ceea ce este mult mai grav”, a spus Tonel Pop, la sediul DIICOT, unde s-a prezentat luni, împreună cu ceilalți avocați pentru a studia dosarul.

Avocatul familiei Melencu a mai precizat, că potrivit legii, o persoană nu poate fi reținută mai mult de șase luni în arest preventiv, iar Gheorghe Dincă este reținut din luna august. Ceea ce înseamnă că dacă în două luni nu se găsesc probe, acesta va fi cel mai probabil eliberat.

Avocatul Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare
Avocatul Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat din închisoare

”Eu sunt curios să studiez anumite volume sau anumite documente despre care eu știu că există, dar de multe ori nu sunt acolo, în acele dosare, pur și simplu dosarele nu toate sunt legate, sper ca de această dată procurorul șef DIICOT, doamna Hosu să fi dat dispoziție ca procedura legală să fie și respectată, toate actele să fie îndosariate, să fie legate, opisate și noi să putem să le studiem”, a mai spus Tonel Pop.

De asemenea, întrebat când a fost audiat ultima oară Gheorghe Dincă, Tonel Pop a spus că nu s-a finalizat audierea în cazul dispariției Luizei.

”Ultima dată s-a întrerupt audierea fiind audiat despre Luiza, urmând să finalizeze despre Luiza și continuând, ar fi trebuit audierea lui pentru povestea cu Alexandra. Spun poveste, pentru că e o poveste (…). Mi s-a promis că doamna în roșu va fi audiată (…). E v-ați ascunselea, nu are nicio legătură cu procedura”, a mai adăugat Tonel Pop.

Urmăriți Impact.ro și pe