Cine o caută, de fapt, pe Alexandra Măceșanu. Alexandru Cumpănașu scotocește peste tot în Europa

Diana Radu 29.10.2019, 10:50
Cine o caută, de fapt, pe Alexandra Măceșanu. Alexandru Cumpănașu scotocește peste tot în Europa

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a apelat la clanul lui Clămparu, unul dintre cei mai periculoși infractori români, pentru a-și găsi nepoata. Însă, chiar și așa până acum nu a reușit să-i dea încă de urmă. De asemenea, Cumpănașu pune presiune și asupra autorităților pentru a intensifica căutările celor două fete răpite de Gheorghe Dincă: Alexandra și Luiza.

Alexandru Cumpănașu scotocește peste tot în Europa pentru a o găsi pe Alexandra Măceșeanu

Candidatul la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a declarat că oamenii de echipa lui s-au întâlnit cu ”locotenenții lui Clămparu”, care au fost de acord să se implice în găsirea Alexandrei.

Cel mai probabil clanul Clămparu s-au speriat după ce au aflat că poliția urmează să efectueze ”raiduri” în zonele controlate de interlopi, așa că au decis să coopereze, susține Alexandru Cumpănașu. De asemenea, clanul îi oferă lui Cumpănașu și un investigator care-i promite că va deschide chiar el o investigație ”internă” pentru a găsi informații care i-ar putea duce la Alexandra și la Luiza.

Cele două ”cuiburi” din Spania și din Italia al celui mai temut interlop din Europa, Ion Clămparu vor fi scotocite de către polițiști pentru a le găsi pe cele două fete dispărute din Caracal.

Cumpănașu vrea să-l viziteze pe Clămparu la închisoare

De ce il va vizita Alexandru Cumpanasu pe Ion Clamparu la inchisoare
De ce il va vizita Alexandru Cumpanasu pe Ion Clamparu la inchisoare

Unchiul Alexandrei vrea să meargă inclusiv la închisoare pentru a-l vizita pe Ion Clămparu, cu speranța că acesta ar deține vreo informație care l-ar putea ajuta să-și găsească nepoata. Cumpănașu spune că apelează la aceste metode ”neortodoxe” pentru că autoritățile din România nu sunt capabile să le găsească pe cele două fete.

Ion Clămparu, supranumit ”Cap de porc”, considerat cel mai periculos interlop din Europa, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în Spania pentru proxenetism. El a obligat sute de fete să se prostitueze și avea o rețea întinsă în multe țări ale Europei. În prezent, el își ispășește pedeapsa la penitenciarul Aiud.

Urmăriți Impact.ro și pe