Relația secretă dintre Pamela Anderson și Vladimir Putin. Vedeta a recunoscut, fără rușine

Stan Filon, Alexandru Zanfirescu 31.01.2023, 09:56

Acum s-a aflat că a existat o relație secretă între Pamela Anderson și nimeni altul decât Vladimir Putin. Cea care a vorbit despre acest lucru a fost chiar vedeta Playboy, care a făcut câteva dezvăluiri amoroase în interviul oferit revistei Variety cu ocazia lansării autobiografiei „Love”.

Relația secretă dintre Pamela Anderson și Vladimir Putin

Pamela Anderson a ținut prima pagină a ziarelor de scandal ani și ani la rând. Frumoasa vedetă intra în tot felul de încurcături și în tot felul de relații, astfel fiind mereu în atenția presei. În plus, fotografiile incendiare cu ea apărute în revista pentru adulți a încins imaginația tuturor bărbaților.

A făcut carieră în serialul Baywatch, la care foarte mulți bărbați se uitau doar pentru a o vedea pe Pamela Anderson cum aleargă pe plajă în costumul ei roșu de baie. Ajunsă acum la vârsta de 55 de ani, iată că voluptoasa blondină și-a scris deja memoriile, pe care fanii le așteaptă ca pe o pâine caldă, mai ales pentru picanteriile pe care vedeta le va împărtăși fanilor săi.

Relatia secreta dintre Pamela Anderson si Vladimir Putin
Relatia secreta dintre Pamela Anderson si Vladimir Putin

Poveste incitantă cu Vladimir Putin

Una dintre acestea este legată de Julian Asange. Vedeta a vorbit în interviul acordat despre  noaptea de pomină petrecută cu fondatorul Wikileaks, când acesta era exilat în Ambasada Ecuadorului. Vedeta de 55 de ani a dezvăluit că obișnuia să-l viziteze în mod regulat în Londra, unde era exilat politic, după ce a făcut cunoștință cu el în 2014. Într-una dintre seri, cei doi au băut mescal toată noaptea: „A fost totul romantic, pentru că el mă inspira atât de mult!…”, a recunoscut vedeta.

Un alt personaj, mult mai important, apare însă în cartea Pamelei Anderson. Este vorba despre președintele Rusiei, Vladimir Putin, pe care blondina a reușit să-l cucerească. Pamela a mărturisit că vizita ei la Kremlin a fost extrem de incitantă pentru președintele rus Putin.

Pamela Anderson l-a convins pe Vladimir Putin să nu mai importe o marfă foarte apreciată

„Eram la Kremlin, stăteam la masă și toată lumea era prezentă. Putin a venit în încăpere o singură dată, dar știa tot ce se petrecea. Primeam mesaje de la alte persoane care-mi spuneau cât de încântat era Putin că eram eu acolo! Pot spune că s-a distrat de minune cu mine la Kremlin!”, a conchis Pamela Anderson.

Pamela Anderson a mers în Rusia pentru a-i convinge pe oamenii politici ruși să interzică importul de produse provenite din foci, fiind o vehementă apărătoare a drepturilor animalelor. Culmea, dar a reușit să stopeze importul, iar frumoasa vedetă l-a răsplătit pe liderul de la Kremlin cu un zâmbet absolut cuceritor. Poate ar trebui să meargă din nou în Rusia, pentru a-l convinge pe liderul rus să renunțe la războiul din Ucraina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...