Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză împreună cu bebeluşul. Întâlnire neaşteptată în oraş cu o vedetă

Ioana Bucur 31.05.2022, 13:07
Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză împreună cu bebeluşul. Întâlnire neaşteptată în oraş cu o vedetă

Antrenorul se pregătește să intre din plin în rolul de tătic, pentru a treia oară. Cu câteva zile în urmă, partenera sa a adus pe lume un băiețel, Liam, iar acum a apărut și prima imagine cu noua familie. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dezvăluit prima poză împreună cu bebelușul. Cu cine s-au întâlnit cei doi după ieşirea din maternitate.

Reghecampf și Corina Caciuc au publicat prima poză împreună cu bebeluşul

Laurențiu Reghecampf este în al nouălea cer după venirea pe lume al celui de-al treilea copil, tot un băiețel. În acest weekend, partenera sa, Corina Caciuc, a născut un copil perfect sănătos, iar numele ales de părinți pentru el este Liam. Cu câteva zile înainte, antrenorul a postat pe o platformă de social media prima poză în care își ține în brațe copilul, însă acum a venit momentul să vedem prima imagine cu noua familie, în formulă completă.

Reghecampf și Corina Caciuc au publicat, tot în mediul online, prima poză împreună cu bebeluşul, făcută chiar la ieșirea din maternitate.

„Multumim Doctorilor , Asistentelor , ne am simțit extraodinar și suntem foarte Fericiți ca Liam a avut parte de cele mai bune”, a scris Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză împreună cu bebeluşul. Întâlnire neaşteptată în oraş cu o vedetă

Cei doi, de fapt, cei trei, au avut parte apoi de o întâlnire specială, neașteptată, se pare, cu nimeni altul decât Cătălin Măruță, la o terasă din Capitală. Reghe și Corina Caciuc radiază de fericire, par relaxați. Lângă proaspăta mămică, micuțul Liam se bucura de prima sa ieșire „în oraș”.

Ce semnificație are numele ales pentru bebeluș

Numele pe care cuplul l-a ales pentru bebeluș are o rezonanță puternică și o semnificație deosebită. Este un nume de origine irlandeză, care s-ar traduce prin „luptător aprig” sau „războinic cu voință puternică”. De altfel, Reghe a dat indicii cu privire la faptul că fiul său va purta un nume care va începe cu litera „L” încă de acum câteva săptămâni, când a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu bebelușul de la ecografie, în dreptul căreia a scris inițialele „L.R.”

Recent, antrenorul a acceptat invitația și provocarea celor 40 de Întrebări cu Denise Rifai. Inevitabil, unul dintre subiectele de discuție a fost despărțirea de impresară. Jurnalista l-a întrebat pe Laurențiu Reghecampf când a încetat să o mai iubească pe Anamaria Prodan. Bărbatul a mărturisit că sfârșitul relației lor a început odată cu episodul Dan Alexa.

„Intrăm într-un subiect foarte sensibil. Totul a început odată cu episodul cu Dan Alexa. Am avut o discuţie cu Ana şi i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, totul a luat o cu totul altă întorsătură”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...