Mai multe mesaje dintre Reghecampf şi Corina Caciuc au ieşit la iveală. Dialogul dintre cei doi, unul halucinant: „M-ai umilit”

Stan Filon 07.02.2022, 15:47
Mai multe mesaje dintre Reghecampf şi Corina Caciuc au ieşit la iveală. Dialogul dintre cei doi, unul halucinant: „M-ai umilit”

Mai multe mesaje dintre Laurențiu Reghecampf şi Corina Caciuc au ieşit acum la iveală, iar reputația celebrului antrenor se pare că are de suferit. Din mesajele publicate în presă se vede câtă presiune punea amanta pe Laurențiu Reghecampf pentru ca acesta să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan. Impresara a citit și ea mesajele respective și a rămas șocată de ce i-a putut vedea ochii.

Mesaje șocante între Laurențiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare, mai ales după apariția în presă a unor mail-uri dintre antrenor și cea care pe vremea aceea îi era amantă. Femeia spunea că este umilită de faptul că Laurențiu Reghecampf nu divorțează de Anamaria Prodan și îl amenința pe antrenor că își va găsi un alt partener și nu îl va mai aștepta cuminte acasă.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf este una șocantă, de asemenea. Îi promitea amantei că se va despărți de soție cât mai repede, deși el se afla în America, alături de familia sa și poza fericit alături de fiul și soția sa. Dialogul este unul halucinant, presărat cu replici folosite pe stradă și promisiuni în dormitor.

Mesaje socante intre Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc
Mesaje socante intre Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc. Anamaria Prodan a ramas socata

„Îți spuneam direct că nu te aștept”

„Să mori tu?! Păi dacă îmi spuneai de la început că pleci doar cu Ana, îți spuneam direct că nu te aștept. Cum să îmi ceri așa ceva? Care a fost ideea ta? Stai să-i dau la proastă o speranță, să-i zic că mă duc să divorțez, ca nu cumva să găsească pe altu care să-i dea tot ce nu-i dau eu??? Ce ai zis? Pe una o duc în vacanță și pe alta o mint și după aia o dreg eu cu proasta de Corina? Tu ești bolnav? Îți bați joc de mine?

Văd cum termini, cu Ana în pat, singuri în vacanță. Cu ea să rămâi, mincinosule! Și tu ești mincinos, fără suflet, un inuman care își bate joc de alte suflete. M-ai umilit în ultimul hal, și pe un câine l-ai fi tratat mai bine. M-ai făcut să simt că nu îndeajuns de bună pentru tine ca sămiști un deget. M-ai călcat în piciore, om fără suflet ce ești. Vă meritați unul pe celălalt. Sunteți amândoi la fel!”, scria Corina Caciuc într-unul dintre mesaje.

„Corina, ai spus că ai încredere în mine și că mă aștepți. Corina, eu m-am despărțit, încearcă să termini cu discuțiile-astea, pune punct! C…l ăla se mișcă când o să fii lângă mine”, scria și Laurențiu Reghecampf.

„Zic sa-l ignoram pe Reghecampf complet și pe amanta sa”

Ei bine, acest schimb de mesaje a ajuns și la Anamaria Prodan, care a rămas șocată. Impresara spune că este oripilată de bărbatul lângă care a trăit atâția ani și alături de care și-a crescut copiii.

„Ferească Dumnezeu de așa ceva! Zic sa-l ignoram pe Reghecampf complet și pe amanta sa și să ne vedem de viața noastră frumoasă. Fiecare pasare pe limba ei piere, cum piere si Reghecampf încet, dar sigur. Îmi e mila, silă și jenă de jena lui. La amanta mă așteptăm și ne așteptăm toți sa stea în genunchi, dar la el să ajungă în asemenea hal e jenant pentru noțiunea de bărbat.

Este un bărbat prea mic ca noi să-i dăm atenție iar în lumea lui nu are nevoie de performante foarte mari sau articole în presa… are nevoie doar de femei care în timp ce el citește actele de divorț… să-l… aranjeze. Ce să zic? Ce reacție să am? Doar una de silă totală și eu și copiii mei! E greu cu cei mici de înălțime… tragi de ei ca de elastic să-i înalți, să-i duci în vârful piramidei și ei revin tot ca elasticul la micimea care i-a consacrat…

Lăsați-l pe Reghecampf să-si învețe fotbaliștii cum stau femeile în genunchi în timp ce ei citesc acte de divorț. La asta se pricepe senzațional. Să-i fie rușine că încă trăiește și respiră! Să vedem după filmulețe cu bărbați, poze din cluburi de streaptease sau unde sunt făcute mesaje de supt, porecle fabuloase, cum se uită în ochii oamenilor, în ochii jucătorilor de fotbal, în ochii celor ce conduc fotbalul, dar mai ales în ochii copiilor lui!”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Între timp, divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Antrenorul așteaptă de la Corina Caciuc și un copil, deoarece noua sa iubită este însărcinată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...