Când a încetat Laurenţiu Reghecampf să o mai iubească pe Anamaria Prodan. Detaliul care a schimbat totul între cei doi

Ioana Bucur 30.05.2022, 14:56
Când a încetat Laurenţiu Reghecampf să o mai iubească pe Anamaria Prodan. Detaliul care a schimbat totul între cei doi

Antrenorul a devenit recent tată pentru a treia oară, Corina Caciuc aducând pe lume un băiețel, însă apele nu s-au liniștit încă în ceea ce privește divorțul de celebra impresară. Invitat într-o emisiune TV, în fața publicului, Reghe a făcut o nouă serie de dezvăluiri despre femeia care este pe cale să îi devină fostă soție. Când a încetat Laurențiu Reghecampf să o mai iubească pe Anamaria Prodan. Care a fost momentul care a schimbat totul între ei.

Reghecampf a mărturisit când a încetat să o mai iubească pe Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf se pregătește pentru un nou capitol al vieții sale, odată cu venirea pe lume a micuțului Liam. Partenera sa, Corina Caciuc, a născut în urmă cu câteva zile un băiețel perfect sănătos, iar antrenorul de la Universitatea Craiova a împărtășit vestea cu fanii lui de pe rețelele sociale.

Reghe a publicat mai întâi o fotografie în care apare alături de băieții săi cei mari, Luca și Laurențiu Jr., și a dezvăluit numele pe care îl va purta micuțul, cel de-al treilea moștenitor al său: „Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”.

Antrenorul a acceptat invitația și provocarea celor 40 de Întrebări cu Denise Rifai. Inevitabil, unul dintre subiectele de discuție a fost despărțirea de impresară. Jurnalista l-a întrebat pe Laurențiu Reghecampf când a încetat să o mai iubească pe Anamaria Prodan. Bărbatul a mărturisit că sfârșitul relației lor a început odată cu episodul Dan Alexa.

„Intrăm într-un subiect foarte sensibil. Totul a început odată cu episodul cu Dan Alexa. Am avut o discuţie cu Ana şi i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, totul a luat o cu totul altă întorsătură”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Kanal D.

Denise Rifai, fara cuvinte. Laurentiu Când a încetat Laurenţiu Reghecampf să o mai iubească pe Anamaria Prodan. Detaliul care a schimbat totul între cei doi, amenintat dupa participarea la emisiune
Laurențiu Reghecampf, la emisiunea „40 de intrebari”

„Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci”

Denise Rifai a continuat, întrebând dacă s-ar fi ajuns la divorț dacă nu ar fi existat incidentul Alexa.

„Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere. Apar discuții mai ales atunci când ești persoană publică.

Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți. Nu am putut să-i spun lui Bebe.

Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci”, a explicat Laurențiu Reghecampf, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...