Recunoști fetița din imagine? Este una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din România

Anca Manolica 10.10.2022, 18:10
Recunoști fetița din imagine? Este una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din România

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate fotomodele din lume. Prin frumusețea sa uluitoare, a reușit să cucerească o mulțime de vedete de la Hollywood, ba chiar a și format un cuplu cu Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler. Iată cum arăta aceasta în copilărie. Fotografia care a lăsat fanii cu gura căscată.

Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie

Frumoasa româncă s-a mutat de mulți ani în Italia, acolo unde se bucură de faimă. Ghenea este un model de succes, având contracte cu case de modă și branduri faimoase. Deși este o mamă singură, iar munca îi ocupă o bună parte timp timp, Mădălina reușește să se ocupe îndeaproape și de fiica sa. Fotomodelul a născut o fetiță în urmă cu aproximativ șase ani și se bucură din plin de minunea cu care a fost binecuvântată.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, frumusețea ei i-a atras și numeroase critici din partea cârcotașilor. Aceștia au acuzat-o că a apelat de prea multe ori la intervenții chirurgicale, atât la nivelul feței, cât și a trupului. Din dorința de a opri toate aceste acuzații, frumoasa vedetă a publicat o fotografie cu ea din copilărie.

Fotografia care a înduioșat pe toată lumea

În imaginea postată de actriță pe rețelele sociale apare o fetiță drăgălașă foc. Se poate observa că buzele, nasul, ochii și sprâncenele sunt aproape identice cu cele de la maturitate, semn că aceasta și-a păstrat naturalețea.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

De asemenea, fotomodelul a ținut să sublinieze faptul că nu a apelat niciodată la intervențiile chirurgicale la față și a încercat să explice care este diferența dintre o operație estetică și o procedură estetică. Pare să fi lăsat, totuși, loc de speculații și interpretări în ceea ce privește faptul că ar fi apelat totuși la anumite proceduri de înfrumusețare.

„Termenii de operație estetică și procedură estetică sunt des întâlniți, mai ales în mediul on-line și literatura tabloidă. De multe ori aceștia sunt folosiți echivoc, cu aceeași semnificație.

Există multe întrebări și concepții greșite, în special la nivelul pacienților, care cred că acești termeni sunt sinonimi. În fapt ei sunt diferiți. În cazul unei proceduri estetice nu se taie nimic, nu se face o anestezie generală, nu sunt aceleași riscuri”, a scris superba vedetă pe contul ei de Facebook, în urmă cu ceva timp.

În continuare, Mădălinea Ghenea a ținut să precizeze că nu și-a tăiat fața niciodată și că nici va face lucrul asta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...