Christina Aguilera, de nerecunoscut la 41 de ani. Ce intervenţii are cântăreaţa. Foto

Ioana Bucur 11.02.2022, 17:37

Tânăra care a cucerit topurile din întreaga lume cu „Geenie in a Bottle”, acum mai bine de două decenii, este astăzi o femeie împlinită, o mamă fericită și una dintre cele mai cunosucte artiste din industria muzicală. Christina Aguilera este de nerecunoscut la 41 de ani. Artista a stârnit un val de speculații legate de „modificările” pe care și le-ar fi făcut cu ajutorul medicilor plasticieni. Ce intervenții are cântăreața.

Christina Aguilera, schimbare spectaculoasă

De la „Geenie în a Bottle”, la „Dirty”, „Hurt”, „Beautiful” sau „Candyman”, Christina Aguilera a dovedit că nu este doar una dintre cele mai puternice voci din industria muzicală, ci este și un artist extrem de versatil.

După mai bine de douăzeci de ani în lumina reflectoarelor, cântăreața a trecut prin mai multe transformări, modificându-și nu doar stilul vestimentar sau culoarea părului. Dacă am compara imaginile publicate recent pe platformele de social media cu videoclipurile sau fotografiile ei din anii ’90, diferențele sunt greu de ignorat.

La cei 41 de ani, Christina Aguilera rămâne una dintre cele mai apreciate artiste din lume. În urmă cu ceva timp, presa britanică a făcut o „analiză” a intervențiilor estetice suferite de vedetă, notând că și-ar fi modificat buzele și obrajii, și-ar fi conturat maxilarul și și-ar fi mărit bustul.

Christina Aguilera, de nerecunoscut la 41 de ani. Ce intervenţii are cântăreaţa
Christina Aguilera

Ce operații estetice și-ar fi făcut

În 2015, când a revenit pe scaunul juraților de la „The Voice”, artista era complet schimbată, dând naștere unui val de zvonuri și speculații. Mulți au spus atunci că, după ce a și-a adus pe lume primul copil, a apelat la serviciile unui medic plastician.

„Aș spune că Xtinei i s-au făcut injecții antirid, adesea denumite Botox, pe frunte și în jurul ochilor. De asemenea, este posibil ca artista să aibă conturată linia maxilarului și a bărbiei cu materiale de umplutură dermică non-chirurgicale”, a susținut un medic.

Christina Aguilera nu a vorbit, până acum, despre aceste zvonuri, așa că operațiile estetice pe care și le-ar fi făcut rămân doar speculații.

Însă dacă aruncăm o privire pe paginile ei de social media, este cât se poate de clar că vedeta se simte excelent în pielea ei. Și are toate motivele să o facă. Christina Aguilera arată incredibil și nu ratează nicio ocazie să pozeze provocator. Cu 26 de milioane de urmăritori pe Facebook și peste opt milioane pe Instagram, este clar că fanii ei adoră fotografiile pe care le publică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...