Record impresionant pentru fotbalistul român pe care Mirel Rădoi nu-l vrea la națională. Ce s-a întâmplat în weekend

Marian Cărăvan 09.11.2020, 15:58
Record impresionant pentru fotbalistul român pe care Mirel Rădoi nu-l vrea la națională. Ce s-a întâmplat în weekend

Un fotbalist român pe care Mirel Rădoi nu-l mai vrea la națională face furori la echipa de club. A stabilit un record impresionant. Ce s-a întâmplat în weekend cu fotbalistul român?

Record impresionant pentru fotbalistul român pe care Mirel Rădoi nu-l vrea la națională

Nu mai este pe lista lui Mirel Rădoi, cel puțin pentru cele trei meciuri pe care naționala le mai are de susținut în luna noiembrie. Cu toate acestea, se remarcă din plin la echipa sa de club. Fotbalistul român a stabilit în weekend un record impresionant la echipa de club la care activează. Claudiu Keșeru scrie istorie pentru fotbalul din Bulgaria. Atacantul pe care Mirel Rădoi nu-l vrea la națională a stabilit în weekend un record impresionant. A contribuit din plin la victoria echipei sale, Ludogorets Razgrad, 3-0 cu CSKA Sofia.

Keșeru a marcat două dintre golurile campioanei Bulgariei (în minutele 45 și 77) și a oferit și o pasă decisivă, la golul de 2-0, din minutul 65, marcat de Mavis Tchibota. Cu reușitele sale din meciul cu CSKA Sofia, atacantul Claudiu Keșeru a devenit primul fotbalist străin din istoria campionatului Bulgariei care ajunge la 100 de goluri marcate.

„Cu cele două goluri de ieri (n.r. – duminică, 8 noiembrie), am devenit primul străin care marchează 100 de goluri în campionatul Bulgariei”, a transmis Claudiu Keșeru, pe contul de Facebook.

Ludogorets Razgrad, echipă la care mai evoluează alți doi fotbaliști români, Cosmin Moți și Dragoș Grigore, e lider în Bulgaria, cu 26 de puncte din 11 meciuri.

Record impresionant pentru Claudiu Keseru in Bulgaria
Record impresionant pentru Claudiu Keseru in Bulgaria

Claudiu Keșeru, niciodată titular la națională de când Mirel Rădoi e selecționer

Claudiu Keșeru a fost „uitat” de Mirel Rădoi pentru acțiunile echipei naționale din luna noiembrie. Atacantul campioanei Bulgariei nu a mai fost convocat de selecționer pentru cele trei meciuri pe care „tricolorii” le mai au de susținut în acest an. De altfel, Keșeru nu a fost convocat nici la primele două meciuri din Liga Națiunilor, din luna septembrie, cu Irlanda de Nord (acasă, scor 1-1) și Austria (deplasare, scor 3-2).

„Keșeru a venit după o operație de menisc la genunchi, a început bine, după aceea a avut situația cu coronavirus. Era risc prea mare pentru el să facă două antrenamente, să joace și să se întoarcă la echipa de club”, a spus Mirel Rădoi, întrebat despre lipsa lui Keșeru de la echipa națională la meciurile cu nord-irlandezii și cu austriecii.

Selecționerul l-a convocat în schimb pentru meciurile cu Islanda (barajul pentru EURO 2020), Norvegia și Austria (ambele din Liga Națiunilor). Cu toate acestea, în niciuna dintre cele trei partide, Claudiu Keșeru nu a fost titular. În barajul pierdut contra Islandei (scor 1-2), Keșeru a intrat abia în minutul 80, în locul lui Alexandru Maxim. În umilința de la Oslo, cu Norvegia (scor 0-4), a fost trimis în teren în minutul 64, în locul lui George Pușcaș, iar în partida pierdută la Ploiești cu Austria (scor 0-1) l-a înlocuit pe Denis Alibec, în minutul 62.

 

Urmăriți Impact.ro și pe