S-a aflat jucătorul pe care Mirel Rădoi nu-l mai vrea la Naționala României. Ce s-a întâmplat, de fapt

Rădulescu Valentin 19.09.2020, 18:53
S-a aflat jucătorul pe care Mirel Rădoi nu-l mai vrea la Naționala României. Ce s-a întâmplat, de fapt

Mirel Rădoi nu mai vrea să îl mai convoace pe Claudiu Keșeru la Națională. Acesta a făcut un gest care l-a supărat pe selecționerul echipei.  Rădoi a dezvăluit motivul chiar într-o emisiune. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Claudiu Keșeru, jucătorul pe care Rădoi nu-l mai vrea la Națională, deși e trecut pe lista preliminară

Invitat în emisiunea lui Tudor Sămuilă, de pe Telekomsport, Mirel Rădoi a vorbit despre modul în care face convocarea echipei naționale, dar și despre modalitatea prin care interacționează cu antrenorii echipelor la care activează jucătorii aleși. Totodată, tehnicianul a făcut și o dezvăluire uluitoare.

Mirel Rădoi a spus că vrea să renunțe la un jucător important, și nu pentru că este sub așteptările lui, ci pentru că acesta are o relație de prietenie cu un ziarist care publică articole defăimătoare la adresa unui coleg. Deși nu a dat informații despre jucător, Playtech.ro a reușit să afle despre cine este vorba. Din toate informațiile și cercetările efectuate, se pare că nu este nimeni altul decât Claudiu Keșeru. Ciudat este însă că Mirel Rădoi a făcut publice intențiile lui cu doar trei săptămâni înainte de meciul cu Islanda, decisiv pentru calificarea la campionatul european de anul viitor.

Claudiu Keșeru, jucătorul pe care Mirel Rădoi nu mai vrea să-l convoace la Națională? Ce s-a întâmplat între ei
Claudiu Keșeru l-a enervat de două ori pe selecționerul României

Și mai interesant este că Rădoi, deși a făcut aceste afirmații categorice, afirmând că jucătorul nu va mai fi convocat, lista preliminară a stranierilor pentru barajul cu Islanda îl conține pe atacantul lui Ludogoreț Razgrad . Rădoi i-ar da practic, astfel, o ultimă șansă lui Keșeru de a-și cere scuze pentru ceea ce a făcut, însă își lasă și el ”spațiu de manevră” pentru a-l scoate din echipă în momentul în care anunță lotul final. Este un joc la două capete al selecționerului.

Ce s-a întâmplat înainte de primele meciuri ale Naționalei cu Rădoi

Deși Claudiu Keșeru pare că nu va mai fi convocat în mandatul lui Mirel Rădoi, acesta era considerat ”talismanul echipei naționale”. Primul incident între ei, care l-ar fi făcut pe Mirel Rădoi să își dorească să renunțe la el, nu s-a întâmplat acum, ci tocmai în luna august, înainte cu câteva zile de primele partide oficiale din mandatul lui Mirel. Rădoi nu l-a convocat pe Keșeru pentru dubla cu Irlanda de Nord și Austria, iar atacantul a marcat pentru Ludogoreț, în campionatul Bulgariei, iar apoi a început să înjure ostentativ, în limba română, tocmai pentru a fi văzut de toată lumea pe transmisia TV. ”Nu știu dacă mă înjura pe mine sau pe antrenorul lui”, a fost mesajul lui Rădoi când a fost întrebat despre acest episod.

Amintim că până la venirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer a echipei naționale, atacantul în vârstă de 34 de ani era considerat omul de gol al echipei.

„Keșeru a venit după o operație de menisc la genunchi, a început bine, după aceea a avut situația cu coronavirus. Era risc prea mare pentru el să facă două antrenamente, să joace și să se întoarcă la echipa de club”, a spus Mirel Rădoi, întrebat despre lipsa lui Keșeru de la echipa națională la meciurile cu nord-irlandezii și cu austriecii.

Urmăriți Impact.ro și pe