Reacție fără precedent a fiului cuplului Dinu-Deea Maxer când a aflat despre divorț. „E mai bine așa”

Ionuț Vieru 01.04.2023, 20:32
Reacție fără precedent a fiului cuplului Dinu-Deea Maxer când a aflat despre divorț. „E mai bine așa”

Ce reacție a avut fiul lui Dinu și Deea Maxer după divorț? Cei doi au decis să se despartă după 18 ani de căsnicie, iar acum au ieșit cu noi declarații, după ce au semnat actele de divorț și au decis toate detaliile despre creșterea copiilor.

Fiul lui Dinu și Deea Maxer, reacție după divorțul celor doi

Dinu Maxer a fost invitat în cadrul emisiunii prezentate de către Cristi Bancu la PrimaTv, acolo unde a vorbit despre divorțul de Deea, femeia cu care a avut 18 ani de căsnicie.

Dinu a declarat că are tutelă comună cu Deea. Băiatul va rămâne la el, iar fetița la mama ei. De asemenea, băiatul a fost de acord cu divorțul celor doi, spune bărbatul.

„Tati, e mai bine așa (n.r. să divorțeze). Că nu vă mai certați” a spus fiul cuplului, potrivit lui Dinu Maxer.

Deea a cumpărat un apartament și aici e șocul pe care l-am resimțit din vorbele celorlalți. S-a mutat pe aceeași scară, în același bloc, da! Noi am gândit totul pentru copii. Mulți or sa spună că nu e adevărat”, a spus Dinu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu.

Citește și: Ce spun foștii colegi ai lui Dinu Maxer despre divorțul acestuia de Deea. „Sunt doi oameni maturi”. EXCLUSIV

Dinu și Deea Maxer alături de cei doi copii
Dinu și Deea Maxer alături de cei doi copii

Deea Maxer, despre divorțul de Dinu Maxer și declarațiile făcute de acesta

Dinu și Deea Maxaer au împreună doi copii. Băiatul cel mare de 11 ani și o fetiță în vârstă de 3 ani. După declarațiile lui Dinu, la scurt timp a venit și răspunsul fostei soții. Aceasta a confirmat toate cele spuse de Dinu.

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu și să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență”, a susținut Deea Maxer, potrivit Cancan.

Citește și: Ce spune Deea Maxer după declaraţiile făcut de Dinu despre motivul divorţului. Asta e varianta vedetei: „Incompatibili în principii, dorințe, vise”

Mai mult de atât, Deea a precizat că ea și Dinu au devenit incompatibili din mai multe puncte de vedere. Chiar dacă relația amoroasă dintre cei doi s-a încheiat, aceștia vor păstra o relație de prietenie pentru cei mici, astfel încât să nu le lipsească familia.

„Ne-am schimbat și am ajuns să devenim incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalități, implicare, forță de muncă. Eu am crescut alături de Dinu și îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că vom putea să rămânem prieteni pentru a ne crește copiii în continuare”, a mai spus Deea Maxer, la TV.

Urmăriți Impact.ro și pe