Reacție cutremurătoare a fiicei lui Martin Tudor după ce tatăl ei a murit la doar 43 de ani. „Spune-mi, te rog”

Marian Cărăvan 31.03.2020, 14:40
Reacție cutremurătoare a fiicei lui Martin Tudor după ce tatăl ei a murit la doar 43 de ani. „Spune-mi, te rog”

Vestea că fostul portar al Stelei, Martin Tudor, s-a stins din viață a picat ca un trăznet peste întreaga suflare fotbalistică din țara noastră. Fiica lui Martin Tudor a avut o reacție cutremurătoare după ce a aflat că tatăl ei a murit la doar 43 de ani.

Reacție cutremurătoare a fiicei lui Martin Tudor după ce tatăl ei a murit la doar 43 de ani. „Spune-mi, te rog”

Martin Tudor s-a stins din viață luni, 30 martie, la numai 43 de ani, după ce a suferit un infarct. O tragedie care s-a produs acasă la prietena lui, în Reșița. Toate eforturile medicilor de pe Ambulanță au fost în zadar, iar „Tudorică” a plecat mult prea repede dintre noi.

Cu sufletul făcut bucăți, fiica lui Martin Tudor, Carla, a avut totuși puterea să posteze câteva fotografii pe contul personal de Facebook, în care se află alături de regretatul său tată. Mesajul transmis de Carla este emoționant.

„Tăticul meu cel drag…nu-mi vine să cred ce se întâmplă, spune-mi, te rog că e doar un coșmar… spune-mi că nu e adevărat…vei fi mereu în inima mea… te iubesc!” este mesajul postat de fiica lui Martin Tudor, pe contul ei de Facebook.

Durerea fetei este cu atât mai mare cu cât în numai 2 zile, pe 2 aprilie va fi ziua ei de naștere, zi pe care nu o va mai putea sărbători alături de tatăl său.

Cine a fost Martin Tudor

Fostul goalkeeper al echipei Steaua București și-a încheiat cariera în urmă cu zece ani și a devenit antrenor cu portarii.

Născut pe 10 iunie 1976, la Avrig, Martin Tudor a evoluat de-a lungul carierei pentru Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua București, CFR Cluj și Universitatea Cluj. Martin Tudor a adunat 184 de meciuri în prima ligă.
Martin Tudor a cucerit trei trofee în România, toate cu Steaua București: două titluri de campion (2000-2001 și 2004-2005) și o Supercupă a României (2000-2001).

Pentru clubul din Ghencea, Martin Tudor a evoluat în perioada 1999-2003.

Și-a început cariera de antrenor cu portarii chiar la Steaua București, în 2010, unde a activat alături de Victor Pițurcă. A mers apoi la Universitatea Craiova, tot alături de Victor Pițurcă, antrenor pe care l-a însoțit și în staff-ul echipei naționale. A antrenat și în străinătate, la Ittihad, dar în 2017 a revenit în țară și a trecut pe la Juventus București, CSM Reșița și Sportul Snagov.

Urmăriți Impact.ro și pe