Reacția lui Carlo Ancelotti după eșecul istoric al lui Real Madrid în fața lui Sheriff Tiraspol. Ce scuze a găsit antrenorul. ”Asta este cu adevărat alarmant”

Andrei Cezar 29.09.2021, 11:45

Sheriff Tiraspol a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria UEFA Champions League. Campioana Moldovei a câștigat marți seară, pe Santiago Bernabeu, partida cu Real Madrid din Grupa D, scor 2-1. La finalul meciului Carlo Ancelotti a încercat să explice motivele care au dus la incredibilul rezultat.

Surpriză uriașă în Champions League: Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2. Explicațiile lui Carlo Ancelotti pentru eșec

Moldovenii au deschis scorul în minutul 25, prin Jasur Jakhshibaev, care a marcat cu capul, după o fază de manual reușită de elevii lui Yuriy Vernydub. Portarul oaspeților Georgios Athanasiadis a fost eroul meciului. El a reușit să intervină miraculos în mai multe rânduri, păstrând tabela intactă.

În cele din urmă, goalkeeper-ul moldovenilor s-a văzut învins în minutul 65, când Benzema a transformat o lovitură de la 11 metri.

Sheriff a mai marcat o dată în minutul 72, însă reușita lui Bruno a fost anulată pe motiv de ofsaid. Athanasiadis s-a evidențiat din nou, intervenind salvator la șutul puternic al lui Luka Modric.

Golul victoriei moldovenilor și totdată cea mai frumoasă reușită a serii din UEFA Champions League a fost marcat de Luxemburghezul Sebastien Thill, în minutul 89. El l-a executat perfect pe Courtois, cu un trasor din demivoleu, din afara careului de 16 metri, care s-a oprit direct în vinclu.

Carlo Ancelotti, tehnicianul de pe banca echipei ”blanco”, s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultat. Antrenorul lui Real Madrid a declarat, la finalul partidei, că echipa sa a fost pândită de ghinion, iar rezultatul nu reflectă jocul din teren.

Sunt destul de trist, recunosc. Nu cred că meritam să pierdem. Aș zice că am avut mult ghinion. Micile detalii au dus la acest rezultat. Ne-au costat jocul. Ei au avut un contraatac și o aruncare de la margine, din ele au înscris.

Noi am șutat de multe ori pe poartă, dar uneori mai ai și astfel de zile, pline de ghinion. Am încercat să îl trimit pe Jovic, n-a funcționat nici asta. Nu am început cu o intensitate foarte bună, dar totul era sub control.

Cu adevărat alarmant este că am pierdut 3 puncte și că grupa este deschisă acum. Trebuie neapărat să câștigăm următorul meci.”, a spus Carlo Ancelotti, conform Marca.

Reactia lui Carlo Ancelotti dupa esecul istoric al lui Real Madrid in fata lui Sheriff Tiraspol. Ce scuze a gasit antrenorul. ”Este cu adevarat alarmant”
Reactia lui Carlo Ancelotti dupa esecul istoric al lui Real Madrid in fata lui Sheriff Tiraspol. Ce scuze a gasit antrenorul. ”Este cu adevarat alarmant”

Maximum de puncte în grupele UCL pentru o echipă care a trebuit să treacă prin focul a patru tururi preliminare

Sherif Tiraspol se află la prima participare în grupele UEFA Champions League din istorie. Campioana Moldovei a obținut maximum de puncte în cele două meciuri disputate până acum: acasă cu Șahtar Donețk (2-0), în deplasare cu Real Madrid (2-1).

Înainte de a se califica pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol a trebuit să treacă de patru tururi preliminare. Teuta Durrse din Albania, Alaskhert din Armenia, Steaua Roșie Belgrad din Serbia și Dinamo Zagreb din Croația au fost adversarele moldovenilor dinaintea fazei grupelor.

Nici tragerea la sorți nu a fost mai norocoasă pentru echipa din Moldova. Aparent, Sheriff Tiraspol era victimă sigură în fața campioanei Italiei, Inter Milano, a multiplei campioane continentale Real Madrid și a vecinilor de la Șahtior Donețk.

Urmăriți Impact.ro și pe