Ce spune Messi după victoria în faţa Manchester City. Fotbalistul a dat primul gol la PSG

Andrei Cezar 29.09.2021, 10:26

Lionel Messi a spart gheața și a marcat primul său gol pentru PSG, în victoria cu 2-0 în fața celor de la Manchester City, în grupele UEFA Champions League. Argentinianul a reușit o super execuție din pasa lui Kylian Mbappe. La finalul partidei, jucătorul venit în această vară de la FC Barcelona a făcut declarații interesante despre colegul său.

Lionel Messi la primul gol marcat în tricoul lui PSG

Derby-ul Gurpei A din UEFA Champions League s-a jucat marți seara pe stadionul Parc de Princes, într-o atmosferă incendiară. PSG a deschis scorul în minutul 8 prin Idrissa Gueye, care a trimis o ”torpilă” din interiorul careului în vinclu. City și-a creat ulterior mai multe ocazii de a marca, însă inspirația lui Donnarumma și imprecizia unor jucători ai ”cetățenilor” au făcut ca tabela să rămână neschimbată.

PSG s-a desprins în minutul 74, când Lionel Messi a reușit un euro-gol din pasa lui Kylian Mbappe. În stilul său caracateristic, argentinianul a pătruns perpendicular pe poarta apărată de Ederson, i-a pasat lui Mbappe care i-a întors mingea perfect cu călcâiul la 16 metri. Messi a șutat impecabil în vinclu cu piciorul stâng, iar goalkeeper-ul nu a avut nicio șansă să pareze lovitura.

După reușită, Neymar, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Messi, i-a sărit în brațe argentinianului. Brazilianul a fost urmat apoi de toți jucătorii de la PSG care s-au strâns în jurul lui Messi pentru a-l felicita.

Scorul s-a terminat 2-0 pentru PSG, iar parizienii și-au luat revanșa după semieșecul din prima etapă cu Club Brugge, scor 1-1.

Leo Messi: ”Îmi doream să marchez”

La finalul partidei, Messi a vorbit despre primul său gol marcat în tricoul roș-albaștrilor.

A fost o noapte perfectă. Important este că am câştigat împotriva unui rival care este mereu printre favoritele la câştigarea Champions League

Îmi doream să marchez. Nu am avut foarte multe meciuri, dar mă obişnuiesc din ce în ce mai tare cu echipa, mă bucur evident că am marcat.

Nu am jucat cu Mbappe înainte, dar creştem în fiecare zi. Nu suntem încă la nivelul de joc pe care ni-l dorim, dar victoria de azi este importantă şi firesc, suntem mulţumiţi de această creştere. Astăzi am câştigat un meci important, în faţa unui adversar care joacă de mult timp împreună, avem multe de pus la punct şi este important să ne atingem obiectivele la final.”

Foto de senzație în vestiar, după meci. Cum s-au pozat Neymar, Messi și Mbappe

După terminarea partidei a fost bucurie mare în vestiarul celor de la PSG. Tripleta ofensivă Neymar – Messi – Mbappe a oferit imaginea serii. Cei trei jucători din atacul lui Mauricio Pochettino s-au fotografiat împreună în timp ce afișau un zâmbet larg pe fețe, dorind parcă să transmită că neînțelegerile din ultima vreme din sânul echipei aparțin de domeniul trecutului.

Poza a fost postat pe rețelele de socializare de celebrul jurnalist sportiv Fabrizio Romano cu mesajul ”… și nu este FIFA 22”. Imaginea a adunat peste 100.000 de aprecieri într doar câteva ore.

Urmăriți Impact.ro și pe