EXCLUSIV

Reacția genială a lui Nea Mărin la aflarea veștii că Theo Rose, care i-a părăsit nepotul, e însărcinată: ”M-aș bucura dacă femeile de acum ar avea și mintea celor tinere, de odinioară!” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 15.11.2022, 12:46

Vestea că solista Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian, regizorul serialului ”Clanul”, de la PRO TV, l-a luat prin surprindere pe Nea Marin. La doar câteva luni după ce Theo Rose i-a părăsit nepotul, pe Alex Leonte, vestitul dansator Nea Marin îi transmite viitoarei mămici un mesaj cu tâlc, prin intermediul impact.ro.

”La 24 de ani nu este deloc prea tânără ca să devină mamă”

Theo Rose este însărcinată, la vârsta de 24 de ani, cu Anghel Damian, regizorul serialului ”Clanul”, de la Pro TV, în care, de altfel, și ea deține un rol substanțial. În timp ce unii consideră că este cam devreme să devină mămică, în condițiile în care solistele se concentrează la debut mai mult pe cariera artistică, Nea Mărin, unchiul fostului ei iubit, Alex Leonte, îi transmite un mesaj cu tâlc: ”Eu nu știu absolut nimic, nu am nicio informație că este însărcinată.

Dar, dacă e așa, ce să îi doresc? Să fie sănătoasă! La 24 de ani nu este deloc prea tânără ca să devină mamă. Eu, de pildă, m-am căsătorit la vârsta de 23 de ani, soția avea 22, am făcut copii și, uite, am ajuns la 65 de ani și avem și nepoți în vârstă de 15 ani. Păi, nu e mai frumos așa? M-aș bucura însă dacă femeile de acum ar avea și mintea celor tinere, de odinioară”, ne-a declarat celebrul dansator, în exclusivitate pentru impact.ro.

Nea Marin
Nea Marin

Nea Marin se teme să mai organizeze spectacole grandioase, cu bilete: ”Lumea pune la saltea, nu mai dă banii pe prostii!”

Nea Marin, gazda emisiunii ”Poftiți pe la noi!” (Antena 1), este indignat de faptul că pe Internet a rămas valabil afișul spectacolului pe care voia să-l organizeze, pe 18 noiembrie, la Sala Palatului, și unde se anunța un adevărat regal al dansului popular: ”Am anulat spectacolul, pentru că mi-am dat seama că lumea strânge la saltea, nu mai dă banii pe prostii!

L-am anulat din primăvară, dar mai circulă pe Internet, au lăsat afișele acolo, și acum mă întreabă lumea. Dar, vedeți, la vremurile acestea, românii nu prea se mai interesează de teatru și de spectacole.

Apucasem să vindem câteva sute de bilete, dar aveam la vânzare cam 4.000. În plus, eram și foarte ocupat cu școala de dans, cu emisiunea de la Antena 1. Ca să faci ceva frumos îți trebuie și timp. Poate că, anul viitor, o să-l reprogramăm. Sănătoși să fim, până atunci!”.

Are 84 de kilograme, la 64 de ani: ”Păi, dacă aș mânca slăninuță, aș mai arăta așa?”

Nea Marin are 64 de ani, dar continuă să se ocupe de afacerea familiei, ”Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu”, din București, unde este și profesor: ”Dacă cineva vrea să învețe călușul cu mine, personal, se poate și așa!”, ne-a mai spus el.

Vestitul artist își menține tonusul cu un stil de viață sănătos: ”Mănânc sănătos, evit mâncărurile grele, dimineața fac înot, mișcare în aer liber. Păi, dacă aș mânca slăninuță, aș mai avea acum doar 84 de kilograme, aș mai arăta așa?”, ne-a mai declarat Nea Marin, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...