Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Nea Mărin. Prezentatorul TV este foarte mândru de mezina familiei

Mihnea Tălău 11.11.2022, 13:26
Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Nea Mărin. Prezentatorul TV este foarte mândru de mezina familiei

Larisa Barbu a participat alături de celebrul ei tată, Nea Mărin, la show-ul Stand-Up Revolution, în cadrul audițiilor. Mai multe vedete, printre care Anca Serea și Sonia Ferrari au participat și ele la marea provocare.

Cu ce se ocupă fiica lui Nea Marin

Nea Mărin, 64 de ani, alături de mezina sa, Larisa Barbu, în vârstă de 34 de ani, acompaniați de câţiva dansatori au transformat scena emisiunii într-un ring de dans. Talentul este în familie.
Foarte mulți telespectatori s-au întrebat, însă, cu ce se ocupă Larisa Barbu, mezina gazdei emisiunii ”Poftiți pe la noi!” și au reușit  să o cunoască și să afle informații inedite despre ea.

Ea nu s-a putut ține departe de zona artistică. După terminarea facultății în cadrul ASE, Larisa Barbu a studiat Etnologie și Folclor, iar ulterior a pășit pe urmele tatălui său și a devenit profesoară de dansuri populare. Nea Mărin este foarte mândru de ea, așa că împreună au înființat o școală de dansuri folclorice, unde amândoi predau coregrafii din diferite zone ale țării, scrie click.ro.

Tatăl, un celebru coregraf

Cum se simte Nea Marin dupa ce a ajuns de urgenta pe mana medicilor

Nea Mărin, prezentat emisiunea „Poftiți pe la noi”, difuzată pe Antena 1 și juratul de la Splash! Vedete la apă, se numește în buletin Marin Barbu și s-a născut pe 5 aprilie 1958, în Teleorman. În prezent, are 64 de ani și este căsătorit cu Maria Barbu, femeia care i-a dăruit două fete. Coregraful a trăit o dramă în trecut, după ce și-a pierdut unicul fiu.

El a absolvit Școala Populară de Arte, secția coregrafie, fiind, în prezent, unul dintre cei mai apreciați coregrafi din România.

Astăzi, nea Mărin organizează spectacole și oferă consultanță ansamblurilor din România, în calitate de coregraf.

De-a lungul anilor, Nea Mărin a lucrat cu zeci de vedete de televiziune, cucerind telespectatorii prin replicile sale pline de umor și stilul său inconfundabil de a-i pune la muncă pe invitații săi. O bună bucată de vreme, Nea Mărin a făcut parte din echipa PRO TV, în prezent fiind ”achiziționat” de Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...