Răsturnare de situație în scandalul dintre Brigitte Pastramă și soțul ei. Ce a făcut Florin părea de neconceput

Ana Anitoiu 29.11.2020, 13:19

Răsturnare de situație în scandalul dintre Brigitte Pastramă și soțul ei! Florin a reușit să îi sucească mințile partenerei lui, care l-a iertat pentru toate greșelile pe care le-a făcut, inclusiv pentru episodul violent dintr-o parcare, în care el a trântit-o la pământ și nu a lăsat-o să se ridice.

Cum a reușit Florin să o facă pe Brigitte Pastramă să-l ierte

În urma conflictelor dintre ei, Florin a reușit să o facă pe soția lui, Brigitte Pastramă, să-l ierte. A căutat o modalitate prin care să o impresioneze și a reușit. Bruneta a dat uitării toate neplăcerile, după ce el a dus-o într-o vacanță în Turcia.

”Soțul meu a început să îmi facă surprize. Cum ar fi acest weekend.. Cum să nu-l iert, când își dă așa rău silința? Gata, m-ai convins! Hai că te iert pentru toate minciunelele din trecut!”, a scris Brigitte Pastramă, pe Instagram.

Ce surpriză romantică i-a făcut Florin soției lui, Brigitte Pastramă

Înainte de a o surprinde cu o vacanță în Turcia pe soția lui, Florin a avut grijă să facă și alte gesturi romantice, astfel încât ea să uite neînțelegerile pe care le-au avut. De exemplu, i-a oferit un buchet imens de trandafiri.

”Am primit de la Florin un buchet cu 101 trandafiri”, le-a spus încântată de acest gest romantic Brigitte Pastramă, care a fost căsătorită și cu Ilie Năstase, celor care o urmăresc pe InstaStory.

Rasturnare de situatie in scandalul dintre Brigitte Pastrama si soțul ei. Ce a facut Florin parea de neconceput
Florin si Brigitte Pastrama

De ce s-au certat Brigitte și Florin Pastramă

Unul dintre motivele pentru care Brigitte și Florin Pastramă au fost în pragul unui divorț ar fi fost legat de bani. La un moment dat, bruneta ar fi depus o plângere la poliție pe numele cumnatului ei, Relu Pastramă, și pe cel al iubitei lui. Atunci, a urmat o ceartă monstruoasă, în urma căreia fosta soție a lui Ilie Năstase a vrut să își încheie căsnicia.

”Totul a pornit de la bani. Brigitte și familia lui Florin nu s-au înțeles prea bine, iar în ultima perioadă ar fi existat mai multe discuții legate de finanțe”, au spus surse din anturajul cuplului Brigitte și Florin Pastramă, pentru Cancan.ro.

Brigitte Pastramă, dezvăluire despre motivul pentru care Florin devenea violent

De altfel, în urmă cu puțin timp, Brigitte Pastramă anunța că va lua o pauză de la relația ei cu Florin, deoarece s-a simţit ameninţată de familia lui. Bruneta a precizat și motivul pentru care bărbatul începuse să devină violent cu ea.

”Florin trebuie să-şi rezolve probleme şi trebuie să ştie pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranţa copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Rasturnare de situatie in scandalul dintre Brigitte Pastrama si soțul ei. Ce a facut Florin parea de neconceput
Florin si Brigitte Pastrama

Brigitte Pastramă, după ce a fost bruscată și umilită de soțul ei, într-o parcare

După ce a fost bruscată, trântită la pământ și umilită de soțul ei, într-o parcare a unui supermarket din București, Brigitte Pastramă a făcut o declarație uluitoare. Bruneta a pus totul pe seama unui conflict pe care ea l-a iscat, cu privire la modul în care el a condus până acolo.

”Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu”, a spus ea.

Brigitte Pastramă, cadou uriaș pentru Robi

Recent, Brigitte Pastramă i-a cumpărat fiului ei, Robert Sfăt, un apartament în care să locuiască alături de iubita lui, precum și o garsonieră pe care să și-o transforme în studio muzical și o mașină scumpă. Acum, fiul ei are tot ce îi trebuie ca să urmeze drumul cel bun.

”Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!”, a declarat Brigitte Sfăt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...