Motivul real pentru care s-au despărțit Brigitte și Florin Pastramă. Puțini ar fi crezut că e vorba despre asta

Andreea Bisinicu 13.11.2020, 12:05
Motivul real pentru care s-au despărțit Brigitte și Florin Pastramă. Puțini ar fi crezut că e vorba despre asta

Motivul real pentru care s-au despărțit Brigitte și Florin Pastramă. Puțini ar fi crezut că e vorba despre asta. Ce gest a făcut Brigitte care l-a înfuriat pe soțul ei, Florin Pastramă.

De ce s-au despărțit Brigitte și Florin Pastramă

Anul 2020 a lovit showbizul românesc cu multe despărțiri și divorțuri și partea interesantă este că nici măcar nu s-a terminat anul calendaristic, așa că până la 31 decembrie, ne așteptăm la orice.

După Andreea Bălan și George Burcea. Walter și Raluca Zenga și Pepe și Raluca Pastramă, o nouă separare ia cu asalt lumea bună din București. Brigitte și Florin Pastramă vor să se despartă. Care este motivul pentru care fosta doamnă Năstase și actualul ei soț au decis să meargă pe drumuri diferite?

Motivul real pentru care s-au despărțit Brigitte și Florin Pastramă. Se pare că totul a început când Brigitte a depus o plângere, la poliție, pe numele cumnatului ei, Relu Pastramă și a iubitei acestuia. Florin Pastramă a fost foarte deranjat de faptul că soția lui l-a denunțat pe fratele său și de aici a început o ceartă monstruoasă, în urma căreia bruneta a decis să pună punct relației.

Reporterii de la Cancan au aflat detalii despre cel mai surprinzător divorț al toamnei. Surse apropiate celor doi soți au mărturisit că banii au fost principalul motiv de ceartă la ei în casă.

„Totul a pornit de la bani. Brigitte și familia lui Florin nu s-au înțeles prea bine, iar în ultima perioadă ar fi existat mai multe discuții legate de finanțe”, au declarat surse din anturajul cuplului, pentru Cancan.ro

Brigitte si Florin Pastrama au decis sa-si spuna adio dupa un an si jumatate de la nunta
Brigitte si Florin Pastrama au decis sa-si spuna adio dupa un an si jumatate de la nunta

Brigitte a fost bruscată de Florin Pastramă, în parcarea unui supermarket

Cu toții ne amintim de episodul din parcarea supermarketului, unde Brigittte a fost bruscată de soțul ei, din cauza unei dispute pe care cei doi au avut-o în mașină. Deși a fost violent cu ea, Brigitte i-a luat apărarea lui Florin Pastramă, a dat de înțeles că nu este ceva grav și a trecut repede peste.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat. Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să-i ajut, apoi mi-au făcut rău, au spus că am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere” , a mărturisit Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă sunt căsătoriți de un an de zile. S-au îndrăgostit când erau ambii concurenți la „Ferma”, iar după numai câteva luni de relație au decis să ajungă în fața altarului.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe