Florin Pastramă, sub papucul lui Brigitte. Este incredibil ce l-a obligat bruneta să facă

Mihai Roșoiu 03.11.2020, 19:27
Florin Pastramă, sub papucul lui Brigitte. Este incredibil ce l-a obligat bruneta să facă

Dacă cineva se mai îndoia de faptul că Florin Pastramă este sub papucul lui Brigitte, avem cea mai clară dovadă. Partenerul frumoasei brunete a cedat rugăminților soției sale și a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Astfel, bărbatul a acceptat o intervenție în zona feței la sugestia Brigittei.

Florin Pastramă, sub papucul lui Brigitte și în cabinetul medicilor

Omul de afaceri nu este chiar străin de subiect, însă până acum nu a ajuns la medicul estetician. În trecut, Florin Pastramă se răsfăța în saloanele de cosmetică, dar după căsătoria cu Brigitte Sfăt, acesta a trecut la un alt nivel. De curând, bărbatul a acceptat un tratament de întinerire la nivelul feței și al gâtului. Florin a ales procedura Baby Face (față de copil). Ce implică acest tratament? Nimic mai simplu. Cu ajutorul specialiștilor, pielea de pe față și de pe gât este supusă unui proces de reîntinerire. Baby Face conferă pielii un aspect reîntinerit, și totodată a ales și Dermapen-ul, folosit la întinderea, ridicarea și întinerirea pielii.

Ajuns la 41 de ani, partenerul de viață al Brigittei a acceptat propunerea soției și s-a lăsat pe mâna esteticienilor. Spre deosebire de femeia din viața lui, Florin Pastramă nu este un client fidel al acestor clinici exclusiviste. Se pare că aceasta este prima intervenție estetică la care a fost supus bărbatul.

Relatia dintre Florin Pastrama si Brigitte e pe un drum bun
Relatia dintre Florin Pastrama si Brigitte e pe un drum bun

Brigitte Pastramă, „regina” intervențiilor estetice

Nimeni nu poate spune cu exactitate de câte ori a trecut Brigitte Pastramă pe la cabinetele medicilor esteticieni. Unii spun că vedeta ar fi suferit minimum 20 de operații estetice, însă nimeni nu a confirmat sau infirmat varianta.

Un lucru este cert. La ședința de înfrumusețare la care a participat și soțul său, Florin, Brigitte nu putea rata ocazia unui nou tratament. Așa că bruneta  a ales un stimulator de colagen pentru ridurile de tip colier din zona gâtului, oferind pielii fermitate, structură și totodată elasticitate.

Fosta soție a lui Ilie Năstase este recunoscută pentru faptul că a încercat mereu să-și îmbunătățească aspectul fizic. Chiar dacă nu se știe câte operații estetice are, Brigitte nu s-a temut niciodată să recunoască faptul că este o adeptă a acestor intervenții.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut și au devenit parteneri de viață după „Ferma”. Cei doi au concurat la show-ul difuzat de ProTv și au devenit în scurt timp iubiți. Nu de puține ori, cei doi au fost eroii unor episoade scandaloase. Conflictele dintre Florin și Brigitte Pastramă au ajuns și în media, însă în ciuda tuturor problemelor, aceștia formează un cuplu în continuare.

Mai mult, după câteva episoade în care și-a scos la rampă orgoliul masculin, Florin Pastramă pare să fi ajuns sub papucul lui Brigitte. Prezența sa într-un cabinet de medicină estetică este exemplul cel mai clar în acest sens.

Urmăriți Impact.ro și pe