Brigitte Pastramă, o nouă intervenție estetică la față. Ce și-a făcut acum

Iancu Andreea / 22.10.2020, 08:10
Brigitte Pastramă, o nouă intervenție estetică la față. Ce și-a făcut acum

Vedeta a dezvăluit fanilor faptul că și-a dorit o schimbare. Brigitte Pastramă a apelat din nou la experiența unui medic estetician pentru a-și remodela chipul. Astfel, bruneta a decis să își facă încă o intervenție estetică la față, ale cărei rezultate urmează să se vadă în curând.

Brigitte Pastramă și-a făcut, din nou, o intervenție estetică la față

Se pare că soția lui Florin Pastramă nu poate să stea departe de cabinetul medicului estetician. Vedeta a apelat din nou la o intervenție estetică la față, care îi va schimba complet fizionomia. Totuși, operația nu este una complicată, fiind vorba de această dată despre o intervenție minoră, ce nu are loc în sala de operații.

Practic, Brigitte și-a dorit să își contureze fața, iar pentru asta a recurs la o procedură simplă. Și se pare că decizia nu a fost exclusiv a vedetei. Bruneta a fost sfătuită de către sora sa să intervină asupra chipului său.

“Am urmat sfatul surorii mele, Cristina. Doamna doctor a ales o procedură simplă și de lungă durată pentru a-mi contura fața, ascuși bărbia și corecta denivelările pielii. Această procedură are ca și rezultat final, obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feșei, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial”, a scris Brigitte într-o postare pe contul de Instagram.

Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă intervenție estetică foto - captură Instagram
Brigitte Pastramă și-a făcut o nouă intervenție estetică
foto – captură Instagram

A apelat de 20 de ori la chirurgul estetician

În ciuda faptului că are mai bine de 20 de intervenții estetice, Brigitte a recunoscut întotdeauna modificările aduse trupului său. După ce a făcut o primă schimbare în 1997, Brigitte a continuat să facă din drumul la cabinetul esteticianului un viciu.

Totuși, motivul real pentru care bruneta și-a tot modificat aspectul fizic are legătură cu mariajul cu Ilie Năstase. Vedeta a declarat că dramele și frustrările prin care a trecut au dus-o la aceste decizii.

“Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relație cu o altă femeie, iar de atunci de frustrare am început să mă operez. La față și la sâni, mi-am făcut operații de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară și era să îmi pierd viața”, spunea în trecut Brigitte, conform spynews.ro.

Iar schimbările estetice prin care a trecut vedeta sunt cu adevărat numeroase. Brigitte Pastramă are implanturi mamare, implant de sprâncene, o reconstrucție musculară la nivelul feței, un transfer de grăsime, botox și fesele mărite. Pentru toate acestea, vedeta ar fi scos din buzunar peste 30.000 de euro, conform sursei anterioare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI