Răsturnare de situație în divorțul lui Alin Oprea de la Talisman. Ce făcea, de fapt, soția lui

Elena Avramescu 21.08.2020, 11:57
Răsturnare de situație în divorțul lui Alin Oprea de la Talisman. Ce făcea, de fapt, soția lui

Scandalul dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa, este departe de a fi terminat. Situația pare să se agraveze, după ce Alin Oprea a acuzat-o pe soția sa de  impunerea unui regim ”dictatorial”, acesta fiind de fapt motivul care ar fi provocat ruptura dintre cei doi.

Răsturnare de situație în divorțul lui Alin Oprea de la Talisman

Conform informațiilor publicate de Cancan, se pare că unul dintre apropiații cântărețului susține că soția lui Alin Oprea ar fi cea care ar fi provocat ruptura, pentru că avea o atitudine ”dictatorială”. Acest lucru l-ar fi determinat pe artist să se îndepărteze ușor, ușor de mai mulți prieteni, iar în cele din urmă, divorțul ar fi fost inevitabil.

Apropiații lui Alin Oprea au mai spus și că Larisa i-ar fi impus, în toți acești ani, extrem de multe lucruri soțului ei și chiar ea ar fi provocat destrămarea trupei Talisman.

“Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui.

O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea si familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România”a spus pentru sursa citată un apropiat de-al lui Alin Oprea.

Alin Oprea și-a găsit alinarea în brațele unei alte femei

Răsturnare de situație în divorțul lui Alin Oprea de la Talisman
Alin Oprea, surprins alături de amanta sa

Încă din 2018, Alin Oprea și-a găsit alinarea în brațele unei brunete misterioase, iar soția lui a aflat abia în luna iunie, când a venit acasă, din Anglia. Artistul s-a afișat la mare cu bruneta misterioasă despre care nu se știe încă mai nimic, doar că îl însoțea de foarte multe ori la concerte.

“Totul era bine, Alin era ok, numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut șocul vieții. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înțeleagă cu el, o mințea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut și ei acest lucru și nu știau cum să reacționeze. Bineînțeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta!

Această femeie brunetă cu care Alin are o relație de doi ani. Omul și-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bunul simț față de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! El a plecat de acasă și nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi”, au spus pentru Click! prietenii lor de familie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...