De ce s-au certat Alin Oprea și soția sa când au încercat să divorțeze. Vor ajunge în fața judecătorului

Iancu Andreea 14.08.2020, 10:05
De ce s-au certat Alin Oprea și soția sa când au încercat să divorțeze. Vor ajunge în fața judecătorului

Vestea că Alin Oprea de la Talisman și Larisa, soția sa, divorțează a uimit showbiz-ul. Solistul și soția sa au decis inițial să se vadă în fața unui notar, însă lucrurile au degenerat. Cei doi vor ajunge în fața judecătorilor pentru a încheia procesul de divorț.

Alin Oprea, divorț la tribunal

Cântărețul și soția sa, Larisa au ales să divorțeze, după 23 de ani de relație și 22 de ani de căsnicie. Astfel, ambii au venit în fața unui notar, în urmă cu o zi, pentru a stabili exact cum vor divorța. În timp ce Larisa a venit alături de cei doi copii majori, Alin Oprea a venit singur.

Deși păreau că vor ajunge la un consens, soții nu s-au putut înțelege asupra unui aspect. În interiorul cabinetului notarial, Larisa și Alin au stat în camere diferite, iar fiecare dintre copii a vorbit cu Alin în prezența avocatului și a notarului. Ulterior, solistul de la Talisman și soția sa au discutat despre averea strânsă în cei douăzeci de ani de mariaj.

Astfel, Larisa a rămas cu copiii în imobilul pe care l-au împărțit până acum, iar Alin alături de femeia care l-a adus în pragul divorțului. Totuși, cei doi nu s-au putut înțelege vis a vis de numele de familie. Artistul nu este de acord să îi permită soției sale să păstreze numele actual, potrivit click.ro.

„Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta…”, a declarat Larisa pentru Click!.

Alin Oprea, alături de amanta sa
Alin Oprea, alături de amanta sa

Cine este femeia pentru care Alin Oprea a renunțat la familie

Se pare că Alin și-a găsit o altă parteneră, cât timp Larisa s-a aflat la Londra alături de cei doi copii, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani). Ambii studiază muzica, iar mama lor a decis de comun acord cu Alin să îi susțină.

”De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui şi-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?”, potrivit click.ro.

Noua iubită a lui Alin Oprea pare să fie fosta soție a unui afacerist clujean. Relația dintre ea și fostul solist al trupei Talisman ar fi început în urmă cu 4 ani. Potrivit cancan.ro, noua brunetă din viața lui Alin Oprea este patroana unui studio de videochat.

Deocamdată, Alin încă nu a dat o declarație referitoare la noile vești apărute în presă.

„Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele”, a spus Alin Oprea, atunci când a fost contactat de click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...