Prin ce a trecut Pepe chiar de ziua lui. ”Veniți dacă mă iubiți”

Iancu Andreea 21.07.2020, 11:23
Prin ce a trecut Pepe chiar de ziua lui. ”Veniți dacă mă iubiți”

Celebrul artist a împlinit ieri, 20 iulie, frumoasa vârstă de 41 de ani. Totuși, Pepe a ales să se sărbătorească încă de duminică. Din păcate, petrecerea cântărețului a fost stricată de un eveniment neprevăzut.

Situație neplăcută, chiar de ziua lui Pepe

Artistul a decis să își aniverseze ziua de naștere în weekend, organizând totul în cel mai minuțios mod. Astfel, din pricina pandemiei de coronavirus, Pepe nu a putut petrece alături de toți prietenii săi, într-un restaurant. De aceea, cântărețul a optat pentru o aniversare restrânsă, cu familie și apropiați, chiar în curtea casei sale.

Așadar, Pepe a amenajat curtea casei, asigurând băuturi și mâncare pe alese. Din păcate, în timp ce își aștepta invitații, planurile sale au fost date peste cap de starea vremii. Astfel, artistul a fost cât pe ce să anuleze totul. Ploaia torențială care a apărut duminică în Capitală l-a surprins pe Pepe, care a fost nevoit să se reorganizeze.

Pregătiți pentru ziua mea. Cine mă iubește să vină. Am pregătit pentru voi tot ce vreți și ce nu vreți, a spus Pepe, imediat ce ploaia și-a făcut apariția.

Fiind totuși o gazdă bună, Pepe a reușit să comande rapid câteva corturi și umbrele pentru a reamenaja curtea pentru petrecere. Adaptat la condițiile meteo, cu chef de viață și de sărbătorit, artistul le-a mulțumit celor prezenți.

Asta înseamnă să te iubească oamenii, Bă, vă iubesc, bă. Uite-i, mă, a declarat săbătoritul pe pagina sa de Instagram.

O nouă colaborare cu Andra și Connect-R
O nouă colaborare cu Andra și Connect-R

Pepe a lansat o piesă nouă

Totodată, pe lângă evenimentul de ziua sa, Pepe se bucură de o nouă lansare. Artistul a postat o nouă piesă cu videoclip pe contul său de Youtube. Astfel că felicitările nu au fost doar pentru ziua sa de naștere, ci și pentru melodia „Inima mea”. Aceasta este o colaborare de bun augur cu Andra și Connect-R. Fanii celor trei artiști au primit foarte bine noua piesă, care se bucură de succes în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...