Raluca Bădulescu a uimit pe toată lumea. Ce a putut să spună despre o vedetă de la noi: “Sărăcie, e oribil”

Iancu Andreea 13.04.2021, 19:45
Raluca Bădulescu a uimit pe toată lumea. Ce a putut să spună despre o vedetă de la noi: “Sărăcie, e oribil”

Raluca Bădulescu, fosta jurată de la „Bravo, ai stil” a avut o reacție neașteptată despre ținuta purtată de o vedetă de la noi. Alături de celebrul designer Cătălin Botezatu, aceasta ia la puricat modul în care se îmbracă persoanele publice din România și își exprimă părerea cu privire la stilul lor vestimentar. Astfel, cei doi au ajuns la concluzii extrem de acide cu privire la unele vedete din showbizul autohton. Totuși, cei doi au reușit să și aprecieze unele ținute.

Vorbe dure lansate de Raluca Bădulescu despre o vedetă din România

În cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, una dintre cele mai urmărite rubrici este cea de critică a stilului vestimentar. Responsabili pentru analizarea ținutelor vedetelor autohtone sunt Raluca Bădulescu, fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” și creatorul de modă Cătălin Botezatu. Nemulțumită de modul în care s-a afișat o vedetă de la noi, Raluca Bădulescu a făcut o serie de comentarii dure despre ținuta acesteia. Cea luată în colimator de vedetă este chiar Ioana Ginghină, care a dezamăgit-o pe fosta jurată cu vestimentația recentă, în ciuda faptului că o apreciază mult ca actriță.

Sărăcie pe chelie! E oribil, nu se potriveşte textura materialelor! Cămaşa din satin cu pantalonii dintr-un material natural… Ciocatele alea erau şi în Al Doilea Război Mondial. O iubesc pe Ioana Ginghină, dar de ce se îmbracă atât de urât?!, a spus Raluca Bădulescu.

Pe de altă parte, atât Cătălin Botezatu cât și Raluca au avut numai cuvinte de laudă la adresa stilului adoptat de către Lidia Buble. Artista a investit tot mai mult în vestimentația sa și se prezintă aproape impecabil la fiecare ieșire în public.

Mă uit la ea mereu cum se îmbracă… Investeşte în imagine, în acccesorii. Nu am văzut-o prost îmbrăcată în ultima perioadă, a spus Cătălin Botezatu.

Lidia Buble se îmbracă excepţional. Are mare atenţie la detalii, toate sunt adaptate. Totul este o armonie din cap până în picioare, a lăudat-o şi Raluca Bădulescu, la Teo Show.

Lidia Buble și Ioana Ginghină, cu ținutele la verificat
Lidia Buble și Ioana Ginghină, cu ținutele la verificat

Andreea Marin a trecut și ea „prin lupa” celor doi specialiști de modă

De-a lungul timpului, mai multe vedete au fost analizate din cap până în picioare de Cătălin și Raluca, în cadrul rubricii de la Kanal D. Unul dintre cele mai aspre comentarii a fost cel la adresa Andreei Marin. Frumoasa brunetă nu a reușit să îi convingă pe cei doi specialiști cu ținuta sa, care a primit numeroase critici.

Indiferent că e pe mov, nu e pe gustul meu. Lungimea pantalonului nu e corectă, se vede prea mult glezna. Niciodată nu se poartă aşa gulerul peste cămaşă. Nici ochelarii nu se potrivesc foarte bine, a spus Cătălin Botezatu, într-o ediție trecută, la Teo Sow.

De asemenea, Raluca Bădulescu a afirmat că, în general, Andreea Marin nu se îmbracă bine în viața de zi cu zi. În plus, vedeta a recunoscut că nu o are la suflet pe fosta Zână a Surprizelor după un eveniment petrecut pe stradă.

Ce să zic?! Geanta e prea mare, nu are nicio legătură cu pantofii. Nefericită combinaţie… Andreea Marin a avut ţinute bune doar în editoriale. În viaţa de zi cu zi, nu se îmbracă bine. Eu am boală pe ea pentru că a fugărit nişte câini pe stradă, a spus și Raluca Bădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...