Cum arată Andreea Marin după schimbarea de look. Fanii sunt în delir: ”Ești minunată”

Stan Filon 08.04.2021, 14:52

Andreea Marin și-a schimbat din nou look-ul! Vedeta de televizune se pare că a vrut să facă o schimbare de primăvară, iar internauții au spus cu toții că îi stă foarte bine. Sute de mesaje au curs imediat cum vedeta a postat fotografii cu noua sa coafură.

Cum arată Andreea Marin după schimbarea de look

Andreea Marin a trecut pragul salonului de înfrumusețare. A fost foarte hotărâtă să facă o schimbare, așa că a renunțat la culoarea ușor roșcată pe care o avea și a trecut la ceva mai de vară. Vedeta și-a făcut șuvițe blonde și îi stă foarte bine cu noul look. A primit o sumedenie de mesaje laudative. Mulți dintre următotorii săi au spus simplu: ”Ești minunată”!

Andreea Marin făcea furori cu părul său lung și negru. Fanii săi o recunoșteau chiar și de la spate, dar odată cu trecerea timpului, vedeta a renunțat la culoarea de păr cu care s-a făcut cunoscută în toată România, s-a tuns și s-a și vopsit în culori mai deschise. Toți specialiștii în domeniu spun că aceste culori întineresc ”purtătoarea” cu cel puțin 10 ani! Așadar, Andreea Marin nu doar că și-a schimbat look-ul, dar arată și mai tânără.

Cum arata Andreea Marin dupa schimbarea de look
Cum arata Andreea Marin dupa schimbarea de look

Secretele de frumusețe ale Andreei Marin

Vedeta în vârstă de 46 de ani a vorbit în trecut despre secretele frumuseții sale. A spus că nu este adepta operațiilor estetice, ci încearcă pe cât de mult poate să aibă grijă în mod natural de tenul său. În plus, face multă mișcare fizică, la sala de forțe.

”Nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos. N-aș putea să vă mint: am  o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz.

Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, declara vedeta de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...