Ioana Ginghină se mărită. ”Da, m-a cerut”. Detalii picante din trecutul viitorului soț

Ana Anitoiu 11.03.2021, 11:40

Ioana Ginghină se mărită. Actrița și-a refăcut viața după divorțul de Alexandru Papadopol și este gata să meargă în fața altarului cu actualul ei partener, alături de care ar vrea să devină și mamă pentru a doua oară. Viitorul ei soț a trecut și el printr-o experiență nefericită în plan personal.

Ioana Ginghină se mărită. Ce a dezvăluit despre viitorul ei soț

Actrița Ioana Ginghină a împlinit un an de când locuiește cu actualul ei partener, cu care formează un cuplu din luna octombrie a anului trecut. Artista a mărturisit că s-au mutat împreună din cauza pandemiei de coronavirus, dar s-a dovedit că n-a fost o decizie pripită. ”Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale”, a precizat ea.

Ioana Ginghină a dezvăluit că a primit deja inelul de logodnă și a precizat că relația cu viitorul ei soț n-a început ca una ”pansament” după divorțul ei de Alexandru Papadopol. Actrița a explicat că a stat singură o perioadă ca să se gândească bine ce își dorește să se întâmple în viața ei. ”Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important”, a mai spus ea, pentru Viva!.

Ioana Ginghina se marita. ”Da, m-a cerut”. Detalii picante din trecutul viitorului sot
Ioana Ginghina

Ioana Ginghină: ”Am făcut un an și jumătate de terapie”

De asemenea, Ioana Ginghină a spus că a făcut terapie timp de un an și jumătate, ca să se asigure că nu își va începe noua viață cu ”bagaje din trecut”. Actrița a precizat că în tot acest timp a reușit să se schimbe foarte mult ca om și a învățat o lecție despre iubire și fericire.

”Am înțeles că iubirea, bunătatea, fericirea nu sunt pe barter. Nu dai doar dacă primești, ci pur și simplu ești fericit și iubești fără limite. Știam asta, le tot citisem, dar nu le și practicam. Așa cum îi spun și Ruxandrei. Fă-i pe cei din jur să se îndrăgostească de tine. Acesta este marele secret. Când ești fericit, vesel și bun, toată lumea vrea să stea lângă tine”, a spus artista.

Ioana Ginghină mai vrea un copil

Totodată, Ioana Ginghină, în vârstă de 43 de ani, a spus că fiica ei, Ruxandra, în vârstă de 13 ani, este cea mai importantă persoană pentru ea și că i-a dat vestea despre logodna ei. În plus, vedeta a dezvăluit că își dorește mult să mai aibă un copil.

”Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta”, a spus ea.

Cine este logodnicul Ioanei Ginghină. Detalii picante din trecutul lui

Logodnicul Ioanei Ginghină este Cristi Pitulice, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism. Viitorul soț al actriței este din Alexandria, dar stabilit în București, și este are o experiență de peste 14 ani în industria turismului, cu două facultăți absolvite în acest domeniu.

În trecut, partenerul Ioanei Ginghină ar fi trăit un moment nefericit în plan personal. Deși ceruse în căsătorie o femeie și se pregătea să meargă alături de ea în fața altarului, cei doi s-au despărțit înainte de nuntă, conform cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...