Aşa arată Raluca Bădulescu fără perucă. E de înţeles de ce o poartă mereu

Ioana Bucur 17.03.2021, 13:37

Raluca Bădulescu a demonstrat că nimic nu este imposibil. În doar câțiva ani, a trecut printr-o transformare uluitoare, dar care a lăsat urme nedorite pe corpul său. Excentrica jurată de la Bravo, ai stil face din fiecare apariție a sa un adevărat spectacol. Însă unul dintre accesoriile sale nelipsite ascunde un adevăr pe care nu vrea să îl lase la lumină. Aşa arată Raluca Bădulescu fără perucă. E de înţeles de ce o poartă mereu.

Aşa arată Raluca Bădulescu fără perucă

La 45 de ani, Raluca Bădulescu arată mai bine ca niciodată. Jurata de la Bravo, ai stil, este un model de urmat, în materie de alegeri vestimentare, pentru toate concurentele care au curajul să participe la emisiunea de la Kanal D. Excentrică, cu accesorii fabuloase, machiaj strident și peruci ce îi permit să se reinventeze de fiecare dată când simte nevoia, a demonstrat că nimic nu este imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat.

Perucile sunt, probabil, accesoriul preferat al vedetei Kanal D, care a și dezvăluit că are o colecție cu mai bine de o sută de astfel de piese. Există, totuși, un motiv pentru care jurata Bravo, ai stil nu apare în public cu podoaba sa capilară naturală.  Dacă ne uităm la puținile imagini în care apare Raluca Bădulescu fără perucă, motivul pentru care le poartă mereu este lesne de înțeles. Anii întregi în care și-a vopsit părul, decolorându-l, și-au spus cuvântul. Părul ei a rămas foarte subțire și rar.

Aşa arată Raluca Bădulescu fără perucă
Raluca Bădulescu are o colecție de peste o sută de peruci

A reușit să slăbească aproape 70 de kilograme

Raluca Bădulescu arată de milioane, la 45 de ani, după ce s-a luptat o bună perioadă cu greutatea. În 2013, când avea peste o sută de kilograme, a hotărât să apeleze la medici pentru a-și face o operație de micșorare a stomacului. După intervenția chirurgicală, a dat jos nu mai puțin de 70 de kilograme, ajungând, astfel, de la 121 de kilograme, la puțin peste 55. De aproape opt ani, a reușit să își schimbe radical alimentația. Raluca a explicat că secretul siluetei sale nu este vreo dietă strictă, ci faptul că a învățat să mănânce câte puțin din fiecare dintre preparatele sale preferate, iar în acest fel nu este nevoită să renunțe la nicio plăcere culinară. Mai mult, a spus că nu a renunțat nici măcar la sucurile cu acid. Însă Raluca Bădulescu începuse procesul de transformare înainte de a ajunge pe masa de operație. Vedeta a ținut un regim alimentar drastic, cu care a reușit să slăbească în jur de 40 de kilograme, însă rezultatele nu au fost de durată.

Puțini știu că înainte de a-și face apariția la Bravo, ai stil, Raluca Bădulescu a fost corporatistă și a lucrat chiar în domeniul produselor petroliere.

„Înainte de televiziune, am fost, în primul rând, fata părinților mei. Am constatat astăzi că există o teamă sau o jenă să mărturisească că au fost copilul mamei și al tatălui. Eu am fost și au avut grijă de mine mereu, au grijă de copilul meu în continuare și mă laud că m-a binecuvantat Dumnezeu cu părinți minunați. Când am terminat Facultatea de Litere, pentru trei luni am fost profesoară, dar n-a fost să fie domeniul meu. Am lucrat câteva luni de zile la o companie de telefonie mobilă la departamentul de relații cu publicul. În următorii opt ani, am lucrat pentru o companie petrolieră, în departamentul de trading import export.

Am fost corporatistă cu stil, pentru că moda mi-a plăcut întotdeauna, a fost pasiunea mea. M-am simțit bine și în acel mediu. Televiziunea este visul oricui. Eu am avut un mare noroc, faptul că am intrat în familia Kanal D. Pentru mine nu este doar un job în televiziune, este familia mea. Dacă într-o zi nu aș mai fi în fața publicului, cred că aș face ceva în domeniul modei, mi-aș îmbunătăți calitățile de DJ. După cum știti am un proiect care se numește „When fashion meets Music”, care mixează cele două concepte; moda și muzică. Eu sper să îmbătrânim la Bravo, ai stil! care este cel mai frumos proiect din viața mea”, a spus Raluca Bădulescu, pentru Redacția.

Ce meserie și-au dorit părinții lui Cristi Brancu pentru fiul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...