Cătălin Botezatu are un frate de care nu știe nimeni. Cum arată Alexandru, are doar 28 de ani

Ana Anitoiu, Cristi Ionică 24.03.2021, 21:25

Cătălin Botezatu are un frate de care nu știe nimeni. Alexandru are doar 28 de ani, deci este cu 26 de ani mai tânăr decât celebrul creator de modă, care astfel i-ar putea fi tată. Cei doi se cunosc de mult timp. Iată cum arată tânărul.

Cum arată fratele lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu n-a făcut un secret din faptul că tatăl lui, Costel Botezatu, a avut mai multe partenere de-a lungul timpului, la fel ca el. Fratele său vitreg, Alexandru, nu are nicio legătură de sânge cu el. Tânărul este copilul soției tatălui său și are un aspect fizic ce i-ar putea permite o carieră de model. Creatorul de modă a mărturisit că nu are o relație cu acesta, dar a avut cuvinte de laudă la adresa lui.

”Îl cunosc pe Alexandru de când era copil, este un băiat bun, dar nu avem tangențe. Ne-am văzut de câteva ori, dar atât, fără să avem o relație apropiată. Acest băiat este fiul soției tatălui meu”, a spus creatorul de modă, care în 2020 s-a lăudat că tatăl său trecut de vârsta de 70 de ani ”încă mai poate” și a precizat că speră să semene cu el.

Catalin Botezatu are un frate de care nu stie nimeni. Cum arata Alexandru, are doar 28 de ani
Fratele vitreg al lui Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu, despre femeia căreia îi datorează ceea ce a devenit

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a povestit că s-a îndrăgostit la prima vedere de o femeie superbă care nu i-a devenit, însă, iubită. Creatorul de modă a spus că acestei femei îi datorează ceea ce este, deoarece ea i-a îndrumat pașii către lumea modei.

”De aproape 30 de ani, Bianca Brad reprezintă un etalon de frumusețe. M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către lumea modei. Îmi zicea, la un moment dat, că aș avea mari șanse să devin manechin, mai ales că, în acea perioadă, mulți manechini români rămăseseră în străinătate, fusese un exod puternic. Am susținut un concurs, am luat cu brio acele examene și am urcat pe scenă, alături de Bianca Brad. De acolo, a început nebunia, ei îi datorez ceea ce sunt”, a spus el.

Cătălin Botezatu s-a sărutat cu Mădălina Manole

O altă femeie a cărei amintire îl emoționează pe Cătălin Botezatu este regretata cântăreață Mădălina Manole. Designerul a povestit în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact că s-a sărutat pătimaș cu artista, în dormitorul lui, pentru un videoclip al ei. Mai multe detalii, AICI!

”Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. La sfârșit, îmi lasă amintire o eșarfă verde. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții”, ne-a spus el.

Cătălin Botezatu, despre cea mai sexi femeie din România

Acceptând o provocare lansată de playtech.ro, Cătălin Botezatu a făcut un top al celor mai sexi femei din România. Creatorul de modă a dezvăluit că pe primul loc în clasament, din punctul lui de vedere, se află Mihaela Rădulescu. Mai multe detalii, AICI!

”Ea s-a tot reinventat, asta înseamnă respect pentru public, pentru fani, dar și pentru ea, ca persoană. A copiat modelul Madonna, care se reinventează mereu, indiferent de vârsta pe care o are. De fapt, Mihaela nu are vârstă, spune lucrurilor pe nume, este o femeie puternică, transmite sensibilitate, este femme fatale. Poți vorbi orice subiect cu ea, s-a stilat foarte mult în Monte Carlo, unde locuiește de peste zece ani”, a spus Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI