Rafael Nadal, tată pentru prima oară. Numele bebelușului a surprins pe toată lumea

Ioana Bucur 08.10.2022, 21:58
Rafael Nadal, tată pentru prima oară. Numele bebelușului a surprins pe toată lumea

Sunt momente de fericire supremă pentru unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii. Rafael Nadal a devenit tată pentru prima oară. Soția jucătorului de tenis, Maria Perello, a născut un băiețel, sâmbătă după-amiază, la Palma de Mallorca. Fanii campionului au fost uimiți când au aflat care va fi numele bebelușului.

Rafael Nadal a devenit tată

Rafael Nadal trăiește probabil cele mai intense și frumoase emoții din toată viața sa. La două săptămâni de la participarea la ceremonia și meciul de retragere a colegului său Roger Federer, Rafael Nadal face un nou pas. De data asta, nu în cariera de jucător de tenis, ci în viață.

Sâmbătă, 8 octombrie 2022, Rafael Nadal a devenit tată pentru prima oară. Soția sa, Maria Perello, a adus pe lume un băiețel, la Palma de Mallorca. Au fost nouă luni dificile, femeia suferind unele complicații din pricina cărora a fost nevoită să petreacă mult timp în spitale.

Deocamdată nu se știe nimic despre starea de sănătate a mamei sau a copilului. Problemele din ultimele luni l-au afectat pe jucătorul de tenis. Nadal nu a oferit prea multe detalii, recunoscând doar că a fost „destul de stresat în ultima perioadă”.

„Sunt lucruri mai importante la care trebuie să mă ocup”, a declarat el după înfrângerea în fața lui Frances Tiafoe în sferturi la US Open.

„Au fost multe speculații în presă despre starea de sănătate a soției mele. Pot să spun că ea este în stare bună. Nu vreau să ofer mai multe detalii. La nivel personal, am fost destul de stresat în ultima perioadă. Acest aspect contează foarte mult pentru mine, dar am reușit să gestionez foarte bine situația”, a spus Nadal, la Laver Cup.

Rafael Nadal, tată pentru prima oară. Numele bebelușului a surprins pe toată lumea
Rafael Nadal

Ce nume va purta primul copil al sportivului

Surpriza cea mare a fost numele pe care părinții l-au ales pentru băiețelul ce abia a venit pe lume. Fanii sportivului au motive de sărbătoare, s-a născut al doilea Rafael Nadal! Micuțul va purta numele Rafael Nadal Perello.

Nadal, în vârstă de 36 de ani, şi Maria Perello, 34 de ani, sunt împreună de 18 ani. Cei doi sunt căsătoriţi din octombrie 2019.

La sfârșitul lunii septembrie, sportivul a făcut echipă la dublu cu Roger Federer la Laver Cup, ultimul meci din cariera elvețianului.

„Să fiu parte a acestui moment istoric este extraordinar şi de neuitat pentru mine. Sunt super încântat şi sper să pot juca la un nivel bun. Sper ca împreună să creăm un moment bun şi să câştigăm un meci”, a spus Nadal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...