Radu Ștefan Bănică rupe tăcerea despre relația pe care o are cu Andreea Marin și Violeta: “O personalitate puternică”

Iancu Andreea, Aurora Popa 23.03.2021, 16:12

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., este primul copil al artistului și astfel este și cel care a avut ocazia să își vadă frații mai mici crescând. Dincolo de faptul că Radu Ștefan Bănică are o relație frumoasă cu tatăl lui, acesta a dezvăluit și care este relația pe care o are cu Andreea Marin, fosta soție a artistului și Violeta, sora sa.

Ce spune Radu Ștefan Bănică despre relația sa cu Andreea Marin și Violeta

Viața amoroasă a lui Ștefan Bănică Jr. este una extrem de tumultoasă. Artistul a iubit mai multe femei, aproape fiecare dintre acestea dăruindu-i câte un copil. În urma relației cu Camelia Constantinescu a venit pe lume Radu, primul fiu al artistului. Acesta a crescut aproape în același timp cu Violeta, sora sa și fiica Andreei Marin. Deși în multe familii divorțul duce la conflict, între copiii lui Ștefan Bănică Jr. nu pare să existe. Iar acest fapt este confirmat de Radu Ștefan Bănică, care a vorbit recent despre relația sa cu Andreea Marin și Violeta.

Tânărul, student la actorie, recunoaște că se înțelege de minune cu sora sa mai mică, dar și cu fosta soție a tatălui său. Actualul concurent de la Te cunosc de undeva obișnuiește să o viziteze des pe sora sa, Violeta și mărturisește că pandemia l-a apropiat și mai mult de fratele său, Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică Jr. din căsătoria cu Lavinia Pîrva.

Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia, a povestit Radu în cadrul unui interviu pentru viva.ro.

Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică, a mai menționat el.

Radu Ștefan alături de Violeta și de Andreea Marin
Radu Ștefan alături de Violeta și de Andreea Marin

Apariție de senzație a fiului lui Bănică Jr. alături de sora sa și Andreea Marin

În urmă cu aproape un an de zile, Radu Ștefan Bănică și sora sa Violeta, alături de Andreea Marin, au avut o apariție neașteptată în cadrul Galei Uniunii Cineaștilor din România (UCIN). În urma acesteia, prezentatoarea a dezvăluit care este relația sa cu fiul fostului soț. Deși se obișnuiește ca fostele partenere ale vedetelor să fie în conflict cu copiii sau cu noile prezențe feminine din viața celor pe care i-au iubit, Andreea Marin și fiul lui Bănică au o relație de admirat.

Pentru noi e… normalitate. Dar firește că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la actorie. Bineînțeles (că am păstrat legătura cu Radu Ștefan Bănică, n.r.), nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil, a spus Andreea Marin.