Cum se înţelege, de fapt, Lavinia Pîrva cu soacra. Ce a avut de spus mama lui Ştefan Bănică despre nora sa

Iancu Andreea 30.01.2021, 16:12

Cuplul format din Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. este unul extrem de discret, dar care pare să funcționeze extrem de bine. Cei doi artiști trăiesc o poveste frumoasă de iubire, s-au căsătorit în secret în urmă cu câțiva ani și au împreună un băiețel. Totuși, după mariajele pe care carismaticul Bănică Jr. le-a avut de-a lungul timpului, mulți se întreabă cum se înțelege Lavinia Pîrva cu soacra sa. Se cunoaște faptul că mama lui Ștefan a apreciat-o foarte mult pe Andreea Marin, fosta soție a fiului său.

Ce relație are Lavinia Pîrva cu soacra sa. Părerea mamei lui Bănică Jr. despre cântăreță

Bruneta focoasă, în vârstă de 35 de ani, a reușit să îi cucerească inima artistului de 52 de ani în urmă cu mai multă vreme. Deși inițial cei doi au păstrat discreția în privința relației lor, aceștia au mărturisit că sunt îndrăgostiți unul de altul în urmă cu doi ani, când s-au și căsătorit în secret. Devenită oficial doamna Bănică, Lavinia Pîrva a ajuns în postura de noră. Sanda Vlad-Lițeanu, mama lui Ștefan, este o femeie extrem de echilibrată, care a îmbrățișat cu bucurie fiecare parteneră a fiului său. Totuși, pe Andreea Marin a considerat-o până acum cea mai apropiată de sufletul său, potrivit spynews.ro.

Cum se înțelege însă Lavinia Pîrva cu soacra sa? Dincolo de asemănarea aproape izbitoare între Andreea și Lavinia, mama lui Bănică aprecia în urmă cu mai mult timp personalitatea și felul de a fi ale Laviniei. De altfel, după ce artista i-a dăruit lui Ștefan cel de-al treilea copil, pe Alexandru, cele două femei petrec mult timp împreună. Mama lui Ștefan Bănică Jr. și Lavinia merg la cumpărături sau se ocupă de creșterea micuțului.

Eu zic că Ştefan este un om împlinit. Are doi copiii frumoşi. Lavinia e o fată foarte bună, drăguţă, cuminte, cu bun simţ, mărturisea Sanda Vlad-Lițeanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., alături de mama artistului
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., alături de mama artistului

Bănică Jr., o viață de artist. Trei copii și două mariaje

Deși este la cel de-al treilea mariaj, Ștefan Bănică Jr. nu își neglijează ceilalți copii. Artistul a fost căsătorit în trecut cu Andreea Marin, alături de care a conceput-o pe Violeta, devenită între timp o adolescentă superbă. De asemenea, o iubire mai veche, cu Camelia Constantinescu, i-a dăruit cântărețului primul său copil, pe Radu Ștefan. Tânărul este extrem de chipeș și îi calcă pe urme tatălui său, păstrând tradiția artiștilor din familia Bănică.

Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun, declara Ștefan Bănică, într-o emisiune tv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...