Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică pentru creșterea fiului său Radu. Tânăra vedetă de la Te cunosc de undeva o duce destul de bine

Iancu Andreea 21.02.2021, 09:07

Ștefan Bănică Jr. are o carieră impresionantă, fiind unul dintre artiștii apreciați din showbiz, însă este la fel de celebru și pentru relațiile sale amoroase. Artistul a avut mai multe mariaje, primul dintre ele fiind cu Camelia Constantinescu, relație în urma căreia a apărut și primul copil, fiul său Radu. Chiar dacă băiatul a ajuns la vârsta majoratului, puțini cunosc ce pensie alimentară i-a plătit Ștefan Bănică acestuia.

Divorțurile l-au costat scump. Ce pensie alimentară plătea Ștefan Bănică pentru fiul său

Celebrul artist Ștefan Bănică Jr. este un bărbat cuceritor, care a reușit să pună pe jar inima mai multor femei. Astfel, după ce relația sa cu Mihaela Rădulescu a luat sfârșit, Ștefan a cunoscut-o pe Camelia Constantinescu, cea care avea să îi aducă pe lume și primul copil. Din nefericire, relația celor doi s-a încheiat cu un divorț în 2005, pe când micuțul Radu avea doar 4 ani, iar Ștefan Bănică a ajuns astfel să îi plătească pensie alimentară fiului său. Potrivit hotnews.ro, suma pe care artistul a fost nevoit să o cotizeze până la împlinirea vârstei de 18 ani a lui Radu nu este deloc mică.

Aproximativ 1.500 de euro a plătit lunar Ștefan Bănică pentru creșterea fiului său Radu. Totodată, în luna noiembrie 2006, cântărețul a solicitat printr-un act notarial ca fosta sa soție, Camelia Constantinescu, să fie obligată să nu plece din țară cu băiețelul în schimbul mașinii și casei, care se adăugau pensiei alimentare. Pe de altă parte, și divorțul ulterior de Andreea Marin a cântărit cu siguranță greu în portofelul artistului, care a fost nevoit să plătească și pentru Violeta, fiica rezultată în urma mariajului cu Zâna Surprizelor, o sumă considerabilă.

Violeta, fiica Andreei Marin, și Radu, fiul Cameliei Constantinescu
Violeta, fiica Andreei Marin, și Radu, fiul Cameliei Constantinescu

Artistul se poate considera un tată norocos

Dincolo de bani, Ștefan Bănică Jr. este un tată mândru de copiii săi. Acum proaspăt tătic de băiat, după ce Lavinia Pîrva i-a dăruit cel de-al treilea copil, pe micuțul Alexandru, artistul se poate considerat norocos și binecuvântat cu trei urmași care să îi poarte numele. Și se pare că aceștia îi moștenesc nu doar numele ci și talentul. Radu Ștefan, cel mai mare dintre copiii juratului X Factor, a demonstrat că îmbină muzica și actoria în cadrul show-ului de talente Te cunosc de undeva. Acesta este unul dintre concurenții noului sezon, iar până acum jurații au numai cuvinte de laudă la adresa prestațiilor sale.

Până nu demult el îl acompania pe tatăl său într-un concert special de Crăciun, la Sala Palatului, unde a interpretat împreună cu acesta o piesă celebră. De asemenea, fiind deja major, Radu și-a ales drumul în viață și a optat pentru Facultatea de Teatru, semn că tânărul îi va călca pe urme tatălui său și va deveni inclusiv actor. De cealaltă parte, Violeta are și ea înclinații către zona artistică, fiind pasionată de pictură și dans, înclinații pe care și le cultivă alături de mama sa, Andreea Marin.

Din urmă îi prinde și micuțul Alexandru, cel de-al treilea copil al artistului, care deocamdată este mult prea mic pentru a-și demonstra aptitudinile. Totuși, având în vedere că atât Ștefan cât și Lavinia sunt îndrăgostiți de muzică, și băiețelul ar putea să le calce pe urme, căpătând înclinații tot în domeniul artistic.