Ce lucruri i-a interzis Andreea Marin fiicei sale, Violeta. “Sunt o mamă strictă”

Iancu Andreea 09.03.2021, 15:33

Atunci când le vezi pe stradă ai zice că sunt două surori, însă, în realitate, Andreea Marin și Violeta sunt mamă și fiică. Fiica prezentatoarei cu artistul Ștefan Bănică Jr. a crescut și s-a transformat într-o adolescentă superbă, moștenind de la părinții săi frumusețea și talentul împreună cu personalitatea gingașă și altruistă de care tânăra dă dovadă. Iar faptul că Violeta a crescut atât de frumos este un aspect ce se datorează și faptului că Andreea Marin i-a interzis fiicei sale unele lucruri. Vedeta a dezvăluit care sunt lucrurile de la care nu face rabat în relația cu Violeta.

Ce i-a interzis Andreea Marin fiicei sale

Creșterea unui copil nu este deloc un lucru ușor. Iar faptul că este și mamă singură, a obligat-o pe Andreea Marin să se bazeze pe un set de valori mai stricte. Deși o adoră pe Violeta, fiica celebrei prezentatoare a crescut cunoscând ce înseamnă munca și care este valoarea banului. De altfel, rezultatele au început să și apară, de vreme ce tânăra este un copil silitor, cu note extrem de bune la învățătură.

E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie, declara Andreea Marin pentru Libertatea.

Chiar și faptul că are rezultate bune la școală nu a determinat-o pe Andreea să exagereze cu răsfățul. Vedeta recunoaște că lucrurile sunt echilibrate, Andreea având drept model educația pe care și ea a primit-o la rândul său de la părinți.

Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat, a precizat Andreea.

Totodată, pentru a crește un copil echilibrat este nevoie de reguli stricte, pe care adolescenta să le înțeleagă și să le respecte. Prezentatorea TVR 2 explică faptul că modul său de a gândi i l-a insuflat și Violetei pentru a ajunge să crească frumos. Andreea Marin i-a interzis fiicei sale să facă risipă, printre alte elemente esențiale unei vieți în armonie.

Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic, a accentuat Andreea Marin.

Andreea MArin, într-un moment de intimitate cu fiica sa, Violeta
Andreea MArin, într-un moment de intimitate cu fiica sa, Violeta

Violeta nu a știut o lungă perioadă de timp că mama sa este celebră

În timp ce o țară întreagă știa cine este Andreea Marin, fiica prezentatoarei a aflat acest detaliu abia la școală, atunci când câțiva colegi au menționat faptul că mama sa este o celebritate. De altfel, Andreea nu a ținut neapărat secret acest aspect, însă a încercat să îi explice mai degrabă despre activitățile sale umanitare și proiectele din spatele ecranului, pe care le-a întreprinse de-a lungul timpului.

Nu a știut până acum relativ puțin timp, a aflat până la urmă de la școală. În fine, a venit, m-a întrebat, i-am răspuns foarte clar că, pentru ea, mama nu e în nici un fel vedetă. Pentru ea mama e mama și de aceea nu mi-am dorit nici să mă urmărească la televizor, nici să-mi știe neapărat întreaga activitate și ceea ce i-am făcut cunoscut, în timp, a fost activitatea mea umanitară pentru că mi-am zis că are ce învăța, a explicat prezentatoarea de televiziune.