Andreea Marin, declaraţie neaşteptată despre căsnicia cu Ştefan Bănică Jr. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Ioana Bucur 26.02.2021, 12:12
Andreea Marin, declaraţie neaşteptată despre căsnicia cu Ştefan Bănică Jr. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. După șapte ani de la divorț, Andreea Marin a făcut o declarație neașteptată despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Andreea Marin, declaraţie neaşteptată despre căsnicia cu Ştefan Bănică Jr

Andreea Marin are o carieră impresionantă, dar, din păcate, nu a avut noroc pe plan sentimental. Pare a fi un blestem al femeilor de succes. Vedeta a încercat să își găsească fericirea alături de mai mulți parteneri, dar toți au ajuns, în cele din urmă, să o părăsească. Timp de șapte ani, perioadă în care a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr, a ținut primele pagini ale publicațiilor mondene. Erau cuplul de aur al showbiz-ului românesc, un fel de Brangelina (n.r. – numele dat de presa străină cuplului Brad Pitt – Angelina Jolie) de România. Cât despre divorțul lor, se scrie și se speculează chiar și în ziua de astăzi. Recent, Andreea Marin a făcut o declarație neașteptată despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

„Eu nu mi-am ales niciodată partenerul în funcție de afacerea pe care o am. Ba chiar pot spune că nu am făcut cele mai inspirate alegeri în trecut. Nu am putut să gândesc lucrurile în felul acesta. Am ales după cum mi-a dictat sufletul la acel moment. În niciun caz gândindu-mă că omul acela ar fi potrivit pt mine în raport cu locul meu de muncă. Dar mai învățăm trecând prin viaţă. Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca pe o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta.

Ba chiar dimpotrivă au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, că să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct. Dar am avut și relația cu tatăl copilului meu în care amândoi eram persoane publice, cunoscute. Acolo a fost un alt fel de a privi lucrurile”, a spus Andreea Marin la Canal 33.

Care sunt motivele pentru care a divorțat Andreea Marin de foștii săi parteneri
Andreea Marin

Ce spune vedeta despre prima sa iubire

Andreea Marin a vorbit și despre întâia ei iubire. Avea 18 ani când s-a îndrăgostit prima oară, într-un moment în care cariera sa era în plină ascensiune. Tânărul i-a fost alături la fiecare pas, motiv pentru care vedeta recunoaște că îi va fi recunoscătoare toată viața.

„Am avut și relația de început, cea de la 18 ani, când creșteam ca persoană publică și am avut tot sprijinul. Trebuie să spun lucrul acesta. Noi ne-am despărțit pentru că vedeam diferit viitorul, dar voi avea mereu recunoștință față de primul om din viața mea care a știut să mă sprijine și să îmi fie alături”, a mai spus Andreea Marin.