Radu Banciu îl somează pe Gigi Becali să-i plătească amenda de 10.000 de lei. Care e motivul invocat

Andrei Cezar 29.04.2020, 11:15
Radu Banciu îl somează pe Gigi Becali să-i plătească amenda de 10.000 de lei. Care e motivul invocat

Moment inedit la B1 TV. Radu Banciu îl somează pe Gigi Becali să îi plătească amenda de 10.000 de lei primită de la Poliție.

Banciu are de plată o amendă de 10.000 de lei

Realizatorul de la postul B1 TV a povestit că a primit o amendă de 10.000 de lei pentru că a încălcat prevederile ordonanței militare care reglementează deplasările în timpul stării de urgență. Însă amenda a fost mai mare de cinci ori decât cea pe care i-o comunicaseră oamenii legii, spune Banciu. În aceste condiții, l-a rugat pe Gigi becali să-i achite el ”nota de plată”.

”A venit și momentul ăsta. Îl așteptam ca pâinea caldă. Pe 24 aprilie am fost înștiințat că mi-a venit un aviz la cutia poștală. Am coborât cu inima îndoită, ca atunci când te duci să vezi rezultatul unui examen. Mă duc la oficiul poștal și am arătat buletinul cel nou, strălucitor, cu care am făcut furori. Când duduia a pus mâna pe plic am văzut că avea o culoare înspăimântătoare. Am văzut că scria Poliție pe plic.

Am desfăcut plicul tacticos și mi-au căzut ochii direct peste sumă, peste amendă. De pe 9 aprilie până pe 24 aprilie stăteam cu gândul că amenda e de 2.000 de lei. Mi s-a zis că pot plăti 1.000 în 15 zile. Mă uit peste noua sumă și văd că este de 10.000 de lei. Și pot achita 5.000 în 15 zile. 

Încep să citesc. Văd că agentul a scris pe amendă că la 23:55, în noaptea de 8 aprilie, am fost amendat. Scrie așa, ca într-un text scris de un copil între clasa a II-a și clasa a III: «A susținut că se deplasează de la sediul B1TV către domiciliu fără să aibă adeverință de la angajator. Da, nu aveam adeverința, pentru că era acasă. Și nici legitimație nu am.”, a declarat Banciu.

Radu Banciu îl somează pe Gigi Becali să-i plătească amenda de 10.000 de lei.
Radu Banciu îl somează pe Gigi Becali să-i plătească amenda de 10.000 de lei
Foto: gsp.ro

Gigi Becali rugat să-i plătească amenda lui Banciu

Ulterior, realizatorul TV și-a adus aminte că Gigi Becali s-a amuzat pe seama întâmplării lui și l-a imitat pe patronul FCSB cerându-i să plătească el amenda.

„Domnu’ Gigi, să nu uit, acum ieșiți, domnule, la înaintare. Am văzut că aveți probleme la Steaua că nu ați respectat distanțarea socială. Faceți un pustiu de bine pentru mine, pe bune acum. V-ați tot lăudat «Lasă că plătesc eu 5.000». Zicea la televizor. Aveam 1.500 de euro salariu și tot el mi-l stabilea. «Tu cât ai, Banciule? Ai 1.500. Lasă că îți dau eu 5.000».

Să-mi dea acum 5.000, chiar aș avea ce să fac cu ei. M-ar scuti de o treabă. Eventual, poate puteți dumneavoastră să-i plătiți, vă rog frumos. Și să trimiteți și chitanța mai departe ca să nu fac eu niște drumuri și să mă prindă Poliția. Că după nu mai avem bani să plătim”, a adăugat Banciu.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe