Pune gheață zilnic pe ten și o să vezi un rezultat spectaculos. N-o să crezi ce efecte are

Andreea Bisinicu 07.12.2020, 08:53
Pune gheață zilnic pe ten și o să vezi un rezultat spectaculos. N-o să crezi ce efecte are

Ce se întâmplă dacă pui zilnic gheață pe ten. N-o să crezi ce efecte are. Expertele în frumusețe folosesc asta de foarte mulți ani. De la bătrânele din popor, la fotomodele sau femeile coreene, toate iubitoarele sexului frumos apelează la acest truc de beauty atunci când își simt ochii obosiți, au cearcăne sau ochii umflați. Ce se întâmplă dacă pui gheață pe ten.

Ce se întâmplă dacă pui zilnic gheață pe ten

Ce se întâmplă dacă pui zilnic gheață pe ten. Te-am făcut curioasă? Bun, ăsta era și scopul. Cu siguranță ai auzit de acest truc de frumusețe, la care toate doamnele și domnișoarele apelează, atunci cînd simt nevoie de un ten revigorat. Dacă te masezi cu un cub de gheață în fiecare seară, înainte de culcare, efectele se vor vedea mai curând decât crezi. Gheața te va ajuta să scapi de tenul uleios, pielea va căpăta un aspect mai neted și vei spune adio cearcănelor și pungilor inestetice de sub ochi.

Știi care este secretul tenului perfect al lui Kate Moss? Faimosul fotomodel britanic în vârstă de 46 de ani are un ritual de frumusețe aparte, care se desfășoară la primele ore ale dimineții. Blondina obișnuiește să își scufunde fața în chiuveta plină cu apă cu gheață și felii de castravete.

Acest lucru o ajută pentru a avea un look fresh, înviorător, o scapă de pungile inestetice de sub ochi, în cazul în care nu s-a odihnit destul pe timp de noapte, și îi strânge fața suficient de tare cât să se „trezească” în câteva secunde. Cine nu dorește să încerce acest truc al fotomodelului poate încerca să ia un simplu cub de gheață și să-l maseze în mișcări circulare pe toată suprafața tenului pentru același efect.

Care sunt cele cinci beneficii ale masajului cu gheață pe față

Te scapă de tenul uleios

Ce se întâmplă dacă pui zilnic gheață pe ten. Persoanele care au tenul gras sau uleios înțeleg cel mai bine cum este să te trezești dimineața cu fața lucind, de parcă ai uitat să te demachiezi cu o zi înainte. Trucul cu cubul de gheață ajută la reglarea secreției de sebum din organism. Fă-ți acest masaj în fiecar zi, iar după primele două luni vei avea rezultate vizibile.

Cuburile de gheata fac minuni pentru tenul tau, daca il masezi zilnic
Cuburile de gheata fac minuni pentru tenul tau, daca il masezi zilnic

Scapi de cearcăne

Probabil cea mai mare problemă a femeilor, la primele ore ale dimineții, sunt cearcănele. Atunci când nu te odihnești suficient, nu consumi destule lichide sau nu mănânci adecvat, cearcănele apar, în mod inevitabil. Dacă masezi tenul cu gheață în fiecare zi, se vor micșora vasele de sânge de sub ochi, iar pungile inestetice de sub ochi vor dispărea.

Tenul e mai strălucitor

Ce se întâmplă dacă pui zilnic gheață pe ten. Da, ai citit bine. Tenul capătă un aspect mai strălucitor și aici nu ne referim la tenul gras, punctul pe care l-am acoperit puțin mai sus. Masajul facial cu cuburi de gheață face ca vasele de sânge să se restrângă și, la început, să scadă fluxul de sânge către față. Ca rezultat vei obține un aspect mai sănătos al pielii.

Machiajul va rezista mai mult timp pe față

OK, probabil nu te așteptai la asta, dar este adevărat. Machiajul va rezista mult mai mult timp pe față, dacă te vei masa cu gheață în fiecare zi. De ce? Explicația este destul de simplă. Cubul de gheață este primerul perfect pentru etapa de dinaintea aplicării fondului de ten. Nu mai ai nevoie de alte soiuri de creme hidratante, dacă te-ai masat cu un cub de gheață pe toată fața. Acesta va tonifia și strânge tenul suficient cât să țină locul unei baze pentru machiaj.

Cuburile de gheață din lapte exfoliază pielea

Știai asta? Dacă vrei un exfoliant natural pentru piele, atunci masează-ți tenul cu un cub de gheață din lapte. Laptele conține acid lactic care te ajută să scapi de celulele moarte ale pielii în timp ce gheața îți oferă un aspect strălucitor. Acesta este trucul pe care femeile coreence îl folosesc de sute de ani pentru a arăta veșnic tinere.

Urmăriți Impact.ro și pe