Protejații lui Alex Velea, acuzați că au bătut un fotomodel în parcul Herăstrău. ”M-au amenințat că mă înjunghie”

Nicu Stan, Alexandru Teodorescu 28.05.2021, 20:39

Protejații lui Alex Velea, acuzați că au bătut un fotomodel în parcul Herăstrău. ”M-au amenințat că mă înjunghie”. Toate detaliile noului scandal, disponibile în articolul de mai jos.

Scandal în showbiz. Protejații lui Alex Velea ar fi agresat un model în parcul Herăstrău. Andre Bîrleanu a povestit cum s-a întâmplat totul

Protejații lui Alex Velea sunt acuzați că au bătut un fotomodel în parcul Herăstrău. A fost scandal monstru, joi seară, în parcul Herăstrău din București, unde Andre Bîrleanu, cunoscut model internaţional, ar fi fost bătut de doi artişti de la Golden Boy Society, cunoscuți de-ai lui Alex Velea.

Este vorba de Răzvan Ion, cunoscut în showbiz drept Jon Băiat Bun, şi Blvk Matias, cântăreţ şi fost concurent la emisiunea de la Antena 1, “Chef la cuţite”.

Andre Barleanu, agresat in parc de protejati ai lui ALex Velea
Andre Barleanu, agresat in parc de protejati ai lui ALex Velea

Artiștii l-ar fi atacat pe model în timp ce acesta se plimba cu bicicleta

Cei doi artiști l-ar fi atacat pe fostul model în timp ce acesta dădea o tură cu bicicleta prin Herăstrău. Andre Bîrleanu îi acuză pe cei doi protejați ai lui Alex Velea că l-au lovit şi l-au ameninţat cu o lamă, după care i-au distrus bicicleta.

Poliţiştii de la secţia 2 au fost chemaţi de urgență la faţa locului. Incidentul a avut loc joi seară, orele 20.00, pe podul din parcul Herăstrău.

Andre Bîrleanu spune cum ar fi fost atacat

“S-a întâmplat în jurul orei opt. Mi s-a întâmplat acelaşi lucru şi când eram în Brazilia. Dar nu mă aşteptam să mi se întâmple în Herăstrău, la noi. Eram cu nişte biciclişti, vreo şapte. Acolo, în Herăstrău, e un pod, eu circulam pe pista pentru biciclete, când am fost lovit de unul din băieţii aştia, mi-a dat un pumn.

Am căzut între bicicletă şi parapet şi mi-am tăiat genunchiul. M-au ameninţat că o să mă înjunghie, erau foarte violenţi fizic şi verbal. Oamenii filmau ce se întâmpla. Unul a vrut să-mi ia bicicleta cu mine cu tot şi să mă arunce în lac. Aveau o lamă la ei cu care m-au ameninţat. Mi-au făcut bicicleta praf şi nu era a mea”, a povestit Andre Bîrleanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Scandaluri au fost chiar și între membrii Golden Boy Society

Pe de altă parte, scandaluri au fost chiar și între băieții Golden Boy Society. Nu s-a ajuns la bătăi, în schimb au fost probleme mari de-a lungul timpului.

Lino Golden a fost aspru criticat de Alex Velea, dar și de trapperii alături de care a crescut frumos de-a lungul timpului și împreună cu care a lansat piese care au avut succes. Alex Velea a fost anul trecut foc și pară pe modul în care s-a comportat Lino.

Alex Velea, foc și pară pe Lino Golden

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi, cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, tu ți-ai băgat frații la înaintare după ce i-ai îmbârligat să se certe cu toată lumea cu care aveai doar tu probleme.

Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie zis și Abi, ca, mai apoi, să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaaa și apropo… Nu s-a încheiat nimic, abia începe…” , a fost mesajul postat de Alex Velea la adresa lui Lino Golden, anul trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe