Lino Golden, declarație neașteptată după scandalul cu Alex Velea: „Am fost prost”

Andreea Bisinicu 04.12.2020, 19:35
Lino Golden, declarație neașteptată după scandalul cu Alex Velea: „Am fost prost”

Noi declarații ies la iveală, la câteva luni după ce s-au certat doi dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Lino Golden, declarație neașteptată după scandalul cu Alex Velea. Ce a declarat tânărul trapper, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Există sau nu șanse de împăcare între Lino și cel care l-a ajutat să

Lino Golden, declarație neașteptată după scandalul cu Alex Velea

Vestea că Lino Golden și Alex Velea au rupt prietenia a fost un șoc pentru publicul meloman din România. Nimeni nu se aștepta ca „fiul adoptiv” al iubitului Antoniei să plece din Golden Boy Society, alături de Mario Fresh. După ce s-au certat și au aruncat cuvinte grele pe Instagram, unul către celălalt, Lino Golden a făcut declarații neașteptate la adresa fostului său mentor. Invitat în emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV, Lino Golden i-a mărturisit soțului Andrei că recunoaște că a făcut anumite greșeli, pe care le regretă. Artistul a spus că nu-i poartă pică lui Alex Velea și că mereu îi va fi recunoscător pentru tot ce a făcut pentru el.

„Fiecare și-a văzut de drumul lui, nu mai vorbim, pentru că au fost prea multe lucruri spuse, dar am preferat, cel puțin eu, să fiu matur, chiar dacă am avut o perioadă pe Instagram când am fost prost și am făcut greșeli. Oricum în România e gândirea asta, că dacă un om te-a ajutat trebuie să îi rămâi sclav toată viața. Eu o să îi iubesc și respect. O să le fiu recunoscător până o să mor. Important este că acum ne vedem fiecare de ale noastre, de carierele noastre, de viețile noastre personale. Îi doresc succes în tot și pe plan profesional, și personal. Nu cred, sincer să fiu, dar nu știm niciodată ce ne rezervă viața în viitor, aș vrea să nu-i port pică absolut nimănui”, a spus Lino Golden la PRO TV, în cadrul emisiunii „La Măruță” potrivit libertatea.ro.

Alex Velea a avut grija de Lino Golden, l-a luat la el acasa, l-a hranit, l-a ingrijit si l-a lansat in muzica
Alex Velea a avut grija de Lino Golden, l-a luat la el acasa, l-a hranit, l-a ingrijit si l-a lansat in muzica

Lino Golden și Mario Fresh au plecat din Golden Boy Society

Lino Golden este considerat unul dintre cei mai buni artiști ai noii generații. El și Mario Fresh au fost descoperiți de Alex Velea și luați în casa lui, unde au fost crescuți și tratați de el și Antonia ca si când ar fi fost copiii lor. Prietenia foarte strânsă dintre Lino Golden și Alex Velea s-a rupt acum câteva luni, când tânărul trapper a părăsit Golden Boy Society, label-ul lui Alex Velea. Partenerul Antoniei a fost foarte supărat atunci când Lino s-a asociat cu Abi Talent, artistul care adresase multe injurii la adresa lui Velea și Lino, cu ceva timp în urmă.

„Mulțumesc unchiule că ai avut încredere în mine și că m-ați luat la voi în casă.
O să rămân veșnic recunoscător. Drumurile noastre se separă, dar vă doresc tot binele din lume. ❤️ #nofakepost #dinsuflet” , a fost mesajul lui Lino Golden pentru Alex Velea.

După ce Alex Velea a urcat un clip pe canalul său de Youtube, explicând care au fost motivele pentru care Lino Golden și Mario Fresh nu mai fac parte din familia sa, cei doi tineri au scris mesaje pe Instagram, direcționate către fostul lor mentor.

„Am fost un GoldenBoy de la bun început şi aşa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viaţa. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios şi foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok şi aşa… povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta… Apreciez faptul că a fost cerebral şi încheie acest capitol aşa frumos.Nu vreau să merg mai departe cu vibe-uri rele, doar recunoştinţă şi mulţumiri pentru UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIAŢĂ! #13”, a transmis Mario Fresh.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI