Promoția anunțată de Digi astăzi, 2 decembrie 2022. Serviciul disponibil la jumătate de preț

Stan Filon 02.12.2022, 14:48
Promoția anunțată de Digi astăzi, 2 decembrie 2022. Serviciul disponibil la jumătate de preț

Digi revine cu o promoție de zile mari, atât pentru clienții existenți, cât și pentru clienții noi! Oferta de nerefuzat a fost anunțată printr-un comunicat de presă foarte cuprinzător, în care oferta este explicată pas cu pas, după cum puteți vedea în rândurile de mai jos.

Promoția anunțată de Digi astăzi, 2 decembrie 2022

Așadar, Digi RCS-RDS a anunțat că în perioada 02 decembrie 2022 – 31 ianuarie 2023, compania desfășoară campania „Rețeaua Națională” care aduce o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de 6 luni, clienților care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă. Oferta este disponibilă online, pe site-ul DIGI.ro, în toate magazinele, prin apel la serviciul Relații Clienți, dar și prin intermediul reprezentanților de vânzări. Pe parcursul anului 2022, DIGI a reprezentat principala opțiune de portare a clienților, cu peste 3.8 milioane de numere portate.

În sezonul de iarnă, campania „Rețeaua Națională” revine la DIGI și le oferă clienților noi și existenți, persoane fizice, o reducere avantajoasă la portarea în rețeaua mobilă. Astfel, în perioada 02 decembrie 2022 – 31 ianuarie 2023, utilizatorii care își portează numărul în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid, beneficiază, timp de 6 luni, de 50% reducere din valoarea facturii, la contractarea tipului de abonament Nelimitat, Optim 3, respectiv Optim 2.

Promotia anuntata de Digi astazi, 2 decembrie 2022
Promotia anuntata de Digi astazi, 2 decembrie 2022

Clienții au de unde alege

Clienții vor achita lunar, pentru serviciile mobile, 2,5 Euro, 1,5 Euro, respectiv 1 Euro, bucurându-se, timp de jumătate de an, de cea mai accesibilă ofertă de pe piață. Promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pe o perioadă de 24 de luni, iar abonații pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, timp de 6 luni, fie pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate* DIGI, fără dobândă și cu avans 0, această facilitate fiind disponibilă doar pentru clienții care dețin minimum un serviciu fix DIGI.

Utilizatorii care aleg abonamentul Nelimitat se bucură de multiple beneficii, precum: acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada, UE și China.

3.8 milioane de numere portate de telefonie mobilă și fixă

Clienții care doresc să achiziționeze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală, se pot adresa reprezentaților de vânzări din punctele de prezență DIGI sau pot apela serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

DIGI își menține prima poziție în topul operatorilor de telecomunicații, atingând pragul de 3.8 milioane de numere portate de telefonie mobilă și fixă, în cei aproape 15 ani de existență a serviciului de portabilitate. Compania investește continuu în infrastructură pentru a crește permanent calitatea serviciilor, iar, în prezent, rețeaua mobilă are acoperire outdoor de peste 99,5% din populația României.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...