Oferta pe care Kaufland o face clienților. E vorba de 1.000 de lei gratis, sunt ultimele zile

Nicu Stan 10.03.2022, 08:55
Oferta pe care Kaufland o face clienților. E vorba de 1.000 de lei gratis, sunt ultimele zile

S-a anunțat care este oferta pe care Kaufland o face clienților. Este vorba de 1.000 de lei gratis și sunt ultimele zile în care clienții pot profita. Kaufland nu a renunțat să le ofere clienților săi din toată România posibilitatea de a se bucura de ceva ce mulți dintre ei nu credeau că este posbil, adică bani oferiți gratuit pe care îi pot obține oricine.

Kaufland oferă vouchere de 1.000 de lei. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesie

Mulți dintre clienții Kaufland cunosc faptul că în România Kaufland a pornit o campanie specială prin care le oferă premii în bani clienților care se vaccinează și își fac și cumpărăturile din toate magazinele sale.

Kaufland a inițiat la finalul lunii ianuarie această campanie specială pentru românii din toată țara care s-au dovedit a fi dornici să profite de ea, oricare dintre clienții vaccinați putând să se înscrie pentru a câștiga premiile care au fost create pentru ei.

Kaufland ofera 1700 de vouchere in valoare de 1000 de lei in concurs
Kaufland ofera 1700 de vouchere in valoare de 1000 de lei in concurs

Cum sunt împărțite premiile Kaufland

Este vorba despre premii de 2.5 milioane de lei pe care Kaufland a hotărât să le dea pentru clienții din toată țara. Campania este desfășurată pană pe data de 15 martie, astfel că a rămas mai puțin de o săptămână în care puteți să participați la campanie.

Kaufland pune la bătaie 1 premiu în valoare de 500.000 de lei, 1 premiu în valoare de 250.000 de lei și încă un premiu în valoare de 100.000 de lei, iar separat de acestea vor fi acordate încă 1700 de vouchere în valoare de 1000 de lei fiecare.

Voucherele se folosesc în magazinele Kaufland

Voucherele vor trebui folosite în magazinele Kaufland pentru a beneficia de acei bani, iar clienții care câștigă sumele mari de bani vor putea face cu ei ce doresc, îi vor cheltui acolo unde vor ei, fără vreo altă restricție.

Astfel, Kaufland le cere clienților să facă cumpărături de cel puțin 100 de lei din magazinele lui, sau să comande printr-o aplicație de livrare acele produse, iar fiecare achizitie de 100 de lei va mări șansele de câștig pentru români.

Cu Kaufland Card șansele cresc

De asemenea, Kaufland Card va dubla șansele de câștig, astfel că e de ajutor să aveți în posesie un asemenea tip de card, însă participarea nu este condiționată de existența lui.

Kaufland va desfășura concursul până pe 15 martie, după care va renunța definitiv la el, astfel că cei care visează la premii mai au la dispoziție doar o scurtă perioadă pentru a participa la promoție, respectiv pentru a câștiga premiile puse la dispoziție prin intermediul concursului.

Urmăriți Impact.ro și pe