Programul băncilor de Revelion. Ce trebuie să știi dacă ai nevoie de ele pe 31 decembrie și 1 ianuarie

Nicu Stan 30.12.2021, 13:17
Programul băncilor de Revelion. Ce trebuie să știi dacă ai nevoie de ele pe 31 decembrie și 1 ianuarie

Care este programul băncilor de Revelion 2021-2022. Ce trebuie să știi dacă ai nevoie să faci vreo tranzacție pe data de 31 decembrie și 1 ianuarie. Urmează alte câteva zile de repaus binevenite, cu ocazia Revelionului, în care oamenii vor petrece timpul alătiuri de prieteni și rude. Astfel, băncile vor avea un program special pentru aceste zile. Care este acesta, vedeți în rândurile de mai jos.

Cum lucrează băncile de Revelion. Ce faci dacă ai nevoie de serviciile lor

Ca fiecare Revelion și acesta de acum presupune câteva zile de relaxare, astfel că și băncile vor lucra după un program special.

Astfel, clienții sau cei care au nevoie de ele în următoarele zile trebuie să știe cum pot intra în contact cu banca, în contextul în care programul acestora va suferi modificări importante. Astfel, vă prezentăm programul băncilor de Revelion 2021-2022.

Ce program are BT de Revelion
Ce program are BT de Revelion

Program de Revelion Banca Transilvania

În ziua de 31 decembrie, Banca Transilvania va avea program mai scurt în unitățile proprii, care se vor închide la orele 15:00.

„Dacă ai nevoie de noi în perioada 1-2 ianuarie, ne găsești în unitățile BT din centrele comerciale. Programul este adaptat în funcție de orarul acestora, iar recomandarea noastră este să îl verifici înainte să ne faci o vizită. Toți am avut parte de un an mai diferit, dar am ajuns aici. Împreună. Hai, rămânem la fel! Și va fi bine. Call-centerul BT funcționează non-stop. De asemenea, ai la îndemână toate soluțiile de banking online”, transmite Banca Transilvania.

Program BCR de Revelion

Conform informațiilor furnizate de BCR, în perioada sărbătorilor, automatele bancare vor fi disponibile în continuare, iar clienții pot contacta banca oricând au nevoie prin Contact Center sau accesând George.

Pe 31 decembrie, programul HUB-urilor #BCR este unul redus, respectiv pînă la orele 14:00.

Program de Revelion BRD

În zilele de 1 și 2 ianuarie 2022, unitățile BRD sunt închise, cu excepția agențiilor din centrele comerciale. De asemenea, pe 31 decembrie 2021, programul de lucru cu publicul al unităților BRD, cu excepția agențiilor din centrele comerciale, va fi redus la 4/6 ore.

Cum lucrează Raiffeisen Bank de Revelion

În ziua de 31 decembrie 2021, programul de lucru cu publicul pentru agentiile Raiffeisen Bank se va termina la ora 13:30. Zilele de 1-2 ianuarie 2022 sunt zile nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor, Selgros Timișoara și a mall-urilor.

De asemenea, Call Center-ul băncii va asigura permanența pe serviciul de relații clienti pentru urgente Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, Clienți de Top.

Program de Revelion 2021-2022 CEC Bank

Programul de lucru al unităților CEC Bank în perioada Sărbătorilor de Iarnă prevede un orar de funcționare redus pentru ziua de 31 decembrie, aproape toate unitățile având program până la ora 13:00 (excepție fac sucursalele, care vor funcționa până la ora 14:00).

În zilele nebancare, clienții CEC Bank au acces la disponibilități și la servicii bancare permanent, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking. În plus, rețeaua de ATM-uri și aparatele multifuncționale (MFM-uri) pentru plăți funcționează 24 de ore din 24.

Urmăriți Impact.ro și pe